INCOMPANYCURSUS

2 DAGDELEN

€ 1250,- PER DAGDEEL

MAX. 8 DEELNEMERS

  • Breng je product of dienst aan de man
  • Pas bewust beïnvloedingstechnieken toe
  • Geef een krachtige en overtuigende pitch

Deze cursus is bedoeld om jou en je collega’s te helpen je product of dienst te verkopen. Neem contact op om te bespreken wat we voor jullie kunnen betekenen.

Wij reageren altijd binnen 24 uur!

TREFZEKER PITCHEN

Breng jij namens een bedrijf een product of dienst aan de man? Probeer jij anderen aan te sporen om jouw aanbod af te nemen? Wil jij leren om overtuigingstechnieken doeltreffend in te zetten?

WAAROM DEZE CURSUS?

Tijdens deze incompanycursus leer jij om een krachtige, overtuigende pitch te geven om je aanbod aan de man te brengen.

RESULTATEN NA DE CURSUS

  • Je weet hoe je een pitch structureert en voorbereidt
  • Je beheerst tools en technieken om overtuigend te spreken
  • Je beschikt over een onderscheidende pitch

NEEM CONTACT OP

Tijdens de incompanycursus Trefzeker Pitchen leer je in twee trainingen hoe je een product of dienst verkoopt. Neem contact op om te bespreken hoe we je kunnen helpen.

CONTACT OPNEMEN

BESCHRIJVING

Trefzeker Pitchen is een incompanycursus die bestaat uit twee trainingen van één dagdeel. Je leert hoe je jouw aanbod aantrekkelijk onder woorden brengt en hoe je een krachtige en overtuigende pitch geeft.

De Presenteerschool biedt een maatwerkgarantie. We stemmen de cursus af op de behoeften van jouw team. Van tevoren voeren we met alle deelnemers een intakegesprek om de ervaringen en behoeften in kaart te brengen. Verder verzoeken we jullie om casuïstiek in te brengen, waarop we de theorie en de oefeningen kunnen toespitsen.

Ons cursusmateriaal is weldoordacht, didactisch verantwoord en praktisch toepasbaar. Elke training bestaat uit een combinatie van theorie, discussie en toepassing. Op die manier behalen jullie het maximale resultaat uit deze cursus.

GLOBALE OPZET

TRAINING 1: JE AANBOD
We maken kennis en bespreken de opzet van de cursus. Dan breng je het doel, de doelgroep en de kernboodschap van je pitch in kaart. Daarna bespreken we hoe je het aanbod aantrekkelijk presenteert. Je geeft een presentatie over de uitkomsten, krijgt feedback en verwerkt die in je voorbereiding. Tot slot blikken vooruit op training 2.

TRAINING 2: JE PITCH
We blikken terug op training 1. Je werkt je voorbereiding uit tot een pitch van maximaal twee minuten. Je geeft de pitch en krijgt feedback, waarna we bediscussiëren hoe je jouw overtuigingskracht als spreker kunt vergroten. Je geeft de pitch nogmaals en ontvangt feedback. Tot slot bespreken we hoe je het geleerde in de praktijk gaat brengen.

SPECIAAL VOOR PROFESSIONALS DIE EEN PRODUCT OF DIENST VERKOPEN

Deze incompanycursus is ontwikkeld voor professionals die een product of dienst aan de man brengen. Werk je in een team? Volg de cursus dan samen met je collega’s, zodat jullie een herkenbare boodschap en stijl kunnen ontwikkelen.

Heeft jouw team speciale behoeften? Missen jullie een onderwerp of willen jullie maar een deel van de cursus volgen? Wij stellen een speciaal pakket voor jullie samen.

ONLINE CURSUS

Willen jullie deze cursus online volgen? Dat kan! Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

NEEM CONTACT OP

PERSOONLIJKE BEGELEIDING?

Heb je toch behoefte aan persoonlijke begeleiding? Dan stellen we een individueel coachingstraject voor je samen.

NEEM CONTACT OP

SPECIFICATIE

TRAINING
De cursus is opgebouwd uit twee trainingen van één dagdeel. De afzonderlijke trainingen kosten € 1250,-. De prijs is exclusief btw.

CURSUSMATERIAAL
Het cursusmateriaal zit bij de prijs inbegrepen.

ALLES OP EEN RIJ

OPBOUW
1. Twee trainingen van één dagdeel: € 2.500,-
2. Cursusmateriaal: € 0,-

Totaal: € 2500,- exclusief btw

BETAALWIJZE
Voorafgaand aan de cursus versturen we de factuur. Die moet binnen 30 dagen voldaan worden.

JE PRODUCT OF DIENST AAN DE MAN BRENGEN

Klanten werven. Voor veel verkopers, freelancers en ondernemers is het een lastige activiteit. Je moet niet alleen kennis van psychologie, marketing en andere vakgebieden met elkaar combineren, maar ook je presentatievaardigheden naar een hoog niveau tillen. Je wilt immers overtuigend en betrouwbaar overkomen op je potentiële afnemers.

Klanten werven is niet alleen een lastige, maar ook veruit de belangrijkste activiteit die je moet ontplooien als je iets aan de man wil brengen. Zonder afnemers heeft je product of dienst immers geen enkele betekenis. Het is dan ook van vitaal belang om trefzeker te kunnen pitchen.

JE PRODUCT OF DIENST TREFZEKER PITCHEN

Hieronder leggen wij uit hoe jij je product trefzeker kunt pitchen.

GA UIT VAN DE BEHOEFTE VAN JE DOELGROEP

Om een product of dienst aan de man te brengen, is het allereerst van belang om te weten wie je potentiële afnemers zijn. Jouw aanbod moet immers aansluiten op hun situatie. Pas dan is het interessant voor ze om zich erin te verdiepen. Waar zijn je afnemers ontevreden over? Welk probleem willen zij oplossen? Wat voor gemis proberen ze te compenseren? Het zijn precies die behoeften waar jij met je aanbod op kunt inspelen. Overigens zijn lang niet alle afnemers zich bewust van hun behoeften. Aan jou de taak om ze daarvan bewust te maken.

BENADRUK JE ONDERSCHEIDENDE WAARDE

Zodra je de behoeften van je doelgroep in kaart hebt gebracht, vestig je de aandacht op de concurrentie. Het is mooi als jouw aanbod een behoefte vervult, maar als andere producten of diensten op de markt dat ook doen, is het voor potentiële afnemers niet zomaar duidelijk dat ze voor jou moeten kiezen. Je moet dus laten blijken dat je aanbod minimaal van dezelfde kwaliteit is als dat van je concurrenten en – vooral – dat het een uniek kenmerk heeft dat vergelijke producten en diensten missen. Benoem dus eerst de basiskwaliteiten als een vanzelfsprekendheid, waarna je de schijnwerpers kan richten op jouw unique selling point.

STRUCTUREER DE INHOUD

Waarschijnlijk ben je laaiend enthousiast over je aanbod. Daardoor loop je het risico dat je er van alles over kwijt wilt wat voor je potentiële afnemers niet relevant is. Je kunt dit risico vermijden door de AIDA-structuur te volgen. Eerst trek je de aandacht. Dan schets je het probleem van de doelgroep om de interesse te wekken. Daarna beschrijf je de onderscheidende waarde van je aanbod om het verlangen aan te wakkeren. Je sluit af met een kernachtige, specifieke call-to-action, zodat je publiek weet wat het moet doen om jouw product of dienst af te nemen.

TREFZEKER PITCHEN: HOE KUNNEN WIJ JE HELPEN?

Willen jij en je collega’s trefzeker leren pitchen? De bovenstaande adviezen helpen je een eind op weg. Het vergt echter oefening en toewijding om je product en dienst met overtuiging aan de man te brengen. De Presenteerschool kan jullie daarbij helpen. Neem telefonisch of per e-mail contact met ons op om te bespreken wat we voor jullie kunnen betekenen. Wij reageren altijd binnen 24 uur.

Wij reageren altijd binnen 24 uur.

WIJ HOUDEN VAN PRESENTEREN

De Presenteerschool helpt je graag je presentatievaardigheden te verbeteren. Dat doen we in de vorm van trainingen en coachingstrajecten.

Verder delen we kennis over alles wat met presenteren te maken heeft, bijvoorbeeld op ons blog en ons YouTubekanaal.

JOUW PROFESSIONELE LEERSCHOOL

ONZE FILOSOFIE

De Presenteerschool bekommert zich om jouw professionele ontwikkeling. We helpen jou je zakelijke presentatievaardigheden verbeteren, zodat je beter in staat bent jezelf als professional te profileren en je boodschap helder en geloofwaardig over te brengen.

DE PRESENTEERSCHOOL WERKT MET BEVLOGEN EN COMPETENTE TRAINERS

NEEM CONTACT MET ONS OP

Spreek je ons graag telefonisch? Heb je meer informatie nodig? Wil je een vraag stellen?

Je kunt ook het onderstaande contactformulier invullen en dan krijg je binnen 24 uur een reactie.