Training Overtuigend Presenteren

Favicon

Training Overtuigend Presenteren

Presenteer natuurlijker, vlotter en interactiever

Geef je presentatieskills een boost met de Training Overtuigend Presenteren.

Presenteer natuurlijker, vlotter en interactiever

Geef je presentatieskills een boost met de Training Overtuigend Presenteren.

Vijf sterren-review
"1 van de leukste trainingen die ik de afgelopen 24 jaar heb gevolgd!"
Alejandra van Zwienen
KLM
Wil jij…

Dan ben je op zoek naar de Training Overtuigend Presenteren.

Tim in actie als spreker (Training Overtuigend Presenteren)
Wil jij…
Dan zijn jullie op zoek naar de Training Overtuigend Presenteren.
Tim in actie als spreker (Training Overtuigend Presenteren)

Training Overtuigend Presenteren

Tijdens de Training Overtuigend Presenteren benutten we je natuurlijke spreekstijl om je presentatievaardigheden op te frissen. We focussen op presentatiestructuur, de connectie met je publiek en de wijze waarop je overkomt. We behandelen de theorie op een activerende manier, waardoor je voortdurend aan je eigen spreekvaardigheid kunt werken.

1. Opdracht vooraf

2. Je natuurlijke spreekstijl

3. Structuur en connectie

4. Hoe je overkomt als spreker

Na de training...

Tijdens de Training Overtuigend Presenteren investeer je dus in technieken en vaardigheden die je in allerlei professionele situaties kunt inzetten.
Gratis coachsessie t.w.v. € 125,-!

Wat onze cursisten zeggen

Alejandra van Zwienen, KLM
1 van de leukste trainingen die ik de afgelopen 24 jaar heb gevolgd
Lees verder
De trainer was geweldig. Ons groepje voelde heel veilig en open. Tim heeft enorm bijgedragen aan de ontwikkeling op het gebied van presenteren. Hij hij zoveel ervaring, creëerde een hele leuke sfeer en zorgde er gewoon voor dat we een super leuke en leerzame tijd hebben gehad. Hij is ook heel enthousiast en weet een groep heel goed te motiveren. Ik ben echt heel enthousiast over deze training.
Mariska de Swart, Samar Counseling en Advies
Ik durfde zonder gêne te oefenen!
Lees verder
De eerste 3 online sessies voor de training Online Presenteren bevielen zo goed dat ik daarna ook deze cursus ben gaan volgen. De sfeer was zo prettig dat ik zonder gêne durfde te oefenen en ideeën kon opperen. Als er iets even niet lekker ging, kon er gelachen worden waardoor schroom snel wegviel. Ik heb onwijs veel geleerd en veel plezier gehad tijdens de training en heb vertrouwen om hiermee verder te gaan ná de training.
Sonja Moolenaar, Gemeente Alkmaar
Direct leren en uitvoeren is soms spannend, maar enorm leerzaam!
Lees verder
De truc: connectie toevoegen aan je presentatie. Wat dat precies is leer je tijdens de cursus. Het maakte voor mij het verschil tussen een PowerPoint en een presentatie waarbij je je publiek betrekt. De koppeling tussen direct leren en uitvoeren is soms spannend, maar enorm leerzaam. Dank voor deze leerzame middag.
Kees van Eijk, Centrum voor Conflicthantering
Sprankelend, energie-gevend en vol waardevolle feedback
Lees verder
Sprankelend, energie-gevend en vol waardevolle, direct bruikbare feedback. De opbouw van de sessie heeft een mooie balans tussen theorie en praktijk. De trainer weet snel contact te maken met de groep en het enthousiasme over presenteren werkt aanstekelijk. Ook creëert hij een plezierige, veilige setting waarin iedereen zich even durft te laten zien en weet dat ze met een cadeautje naar huis mogen gaan.
Sacha Ros, Fidinda Financiële Zorg Groep
Deze training opende mijn ogen!
Lees verder
Ik leerde hoe ik mijn publiek kon boeien en vasthouden, en kreeg zelfvertrouwen in de opbouw van mijn presentatie. Het is echt waar, volgens mijn collega's ben ik nu in staat om mijn boodschap op een krachtige manier over te brengen. En het beste? Ik begin er zelfs plezier in te krijgen!
Jur Kratzschmar, Gemeente Alkmaar
De trainer ontrafelt de geheimen van effectief presenteren
Lees verder
Doortastende training, aanrader, waarbij je je eigen spreekstijl inzet om daarmee doorkneed te raken in de tactics van het presenteren. De tips en tricks zijn ook voor pitchen te gebruiken. Interactief, je leert structureren en connectie maken middels vragen, stellingen beelden en verhalen. Supertof, de trainer ontrafelt op een prettige, rustige manier de geheimen van effectief presenteren, terwijl je jezelf kan zijn! Top!
Vorige
Volgende

De Presenteerschool helpt jou verder als spreker

5

Sterren gemiddeld voor onze workshops, trainingen en cursussen presenteren

200+

Artikelen op Nederlands grootste kennisbank over alles wat met presenteren te maken heeft

2.000+

cursisten die de afgelopen vijf jaar een of meerdere trainingen bij ons hebben gevolgd
Geef je cv een upgrade met ons certificaat

Na afloop van de Training Overtuigend Presenteren ontvang je een trainingscertificaat van De Presenteerschool. Met behulp van het certificaatnummer kun je het aan LinkedIn toevoegen, zodat je profielbezoekers weten dat je de training hebt gevolgd.

DPS-certificaat (Training Overtuigend Presenteren)
DPS-certificaat (Training Overtuigend Presenteren)
Geef je cv een upgrade met ons certificaat
Na afloop van de Training Overtuigend Presenteren ontvang je een trainingscertificaat van De Presenteerschool. Je kunt het als officieel certificaat aan LinkedIn toevoegen, zodat je netwerk weet dat je de training hebt gevolgd.

De trainer

Tim van Esch

Tim van Esch

Tim is zanger van de Handsome Poets en interactieman van De Presenteerschool. Hij beschikt over een schat aan ervaring met stemgebruik, lichaamstaal en interactietechnieken. Daarmee brengt hij elke zaal in vervoering. Tijdens de Training Overtuigend Presenteren brengt hij jou graag zijn kennis bij.

De trainer

Tim van Esch

Tim van Esch

Tim is zanger van de Handsome Poets en interactieman van De Presenteerschool. Hij beschikt over een schat aan ervaring met stemgebruik, lichaamstaal en interactietechnieken. Daarmee brengt hij elke zaal in vervoering. Tijdens de Training Overtuigend Presenteren brengt hij jou graag zijn kennis bij.

De locatie

Fort aan de Klop 1

Fort aan de Klop

De training Overtuigend Presenteren vindt plaats in Fort aan de Klop, een oase van rust op vijftien minuten afstand van de Dom. In dit fort zijn de artillerieloodsen omgetoverd tot moderne vergaderzalen en trainingsruimtes. Voordeel: je kunt er gratis parkeren.

Zakelijk Presenteren: het e-book

Als spreker heb je maar één doel: je publiek bereiken met je boodschap. Daarover gaat het e-book Zakelijk Presenteren. Je leest...​
Schrijf je nu in voor de training en ontvang een gratis exemplaar van het e-book!
E-book Zakelijk Presenteren (cover)

Investering

De investering voor de Training Overtuigend Presenteren bedraagt € 995,- exclusief btw. Daarvoor krijg je:

Training Overtuigend Presenteren: veelgestelde vragen

Wij helpen professionals hun presentatievaardigheden te verbeteren. Dat doen we in de vorm van training en coaching. Daarnaast beschikken we over Nederlands grootste kennisbank rondom presenteren.

Tim van Esch is al jaren actief als zanger en frontman van de band Handsome Poets. In die hoedanigheid heeft hij de passie ontwikkeld om connectie te maken met het publiek. Nu inspireert hij anderen als spreker, coach en trainer om diezelfde passie te ontwikkelen. Namens De Presenteerschool verzorgt hij verschillende presentatietrainingen, meestal rondom thema’s als stemgebruik en publieksparticipatie.

Uiteraard! We verzoeken jullie dan wel om jezelf allebei afzonderlijk in te schrijven.

De Training Overtuigend Presenteren begint om 09:00 uur en eindigt om 17:00 uur. Om 12.30 uur is er een uur pauze met een compleet verzorgde lunch.

Zeker. De Presenteerschool verzorgt training en coaching op het vlak van presenteren. Naast de Cursus Presenteren beschikken we onder meer over cursussen storytelling, pitchen en presenteren voor de camera. Neem een kijkje op de website voor extra informatie.

Twijfel je nog?

Geen probleem! Wij bekijken graag samen of de training iets voor jou is. Gewoon even bellen!

Ja, schrijf mij in!

Geen probleem! We zetten je op de wachtlijst, zodat je het als eerste hoort als er een nieuwe datum bekend is.
×