Voel jij je onzeker voordat je een presentatie of een lezing moet geven? Wil jij jezelf met meer zelfvertrouwen presenteren? Of zoek je naar hulp bij opbouw van jouw verhaal?

Dan kom ik graag met je in contact!

Mail TinekeVolg Tineke
Wie ik ben

Mijn naam is Tineke Stuifzand (10 voor je dag). Als presentatietrainer help ik jou jezelf met meer zelfvertrouwen te presenteren. Ik ben gestart met het geven van presentatietraining omdat iemand mij vroeg of ik dit kon doen. En in de loop van de afgelopen jaren heb ik mezelf bijgeschoold en inmiddels ben ik gecertificeerd presentatiecoach.

Ik zie jou

Waarom ik graag presentatietraining en -coaching geef is omdat ik jou kan helpen jezelf op een goede manier te presenteren. Ik zie jou en samen maken we het plan voor jou. Mijn kracht is het naast de mensen staan en hen zien en zo begeleiden. Ik ga altijd uit van wat goed is voor jou en van wat bij jou past.

Op wie ik me richt

Ik richt me op iedereen die onzeker is voor een presentatie, een lezing, het geven van een les. Of je nu ondernemer bent of docent, directeur of teamlid: bij mij ben je aan het goede adres waar het gaat om presenteren met zelfvertrouwen.

Wat ik voor jou kan betekenen

Door de samenwerking die ik heb met de Presenteerschool heb ik een scala aan mogelijkheden voor jou. Na een training van mij zul je merken dat je meer bewust bent van adem, van gebruik van je handen, van gebruik van je stem. En door deze bewustwording ontwikkel je meer zelfvertrouwen. Ik denk met je mee, ben betrokkenheid en ga uit van wat goed is voor jou. Van klanten hoor ik dat ze die werkwijze zeer waarderen.

Mijn aanpak

Ervaren wat bij je past is hierin de leidraad. En vervolgens gewoon DOEN: Durven – Oefenen – Ervaren – Nagenieten!

Kennismaken?

Neem contact op met De Presenteerschool om kennis te maken. Je kunt me ook een connectieverzoek sturen op LinkedIn.

Mail TinekeVolg Tineke

Tineke Stuifzand
Trainer bij De Presenteerschool