Wil jij een connectie creëren met je publiek? Heb je een verhaal te vertellen waarmee je indruk wilt maken? Voel je de behoefte om je presentaties naar een hoger niveau te tillen?

Dan help ik je graag verder.

Wie ik ben

Mijn naam is Tim van Esch. Als frontman van de band Handsome Poets is de passie ontstaan om connectie te maken met het publiek. Nu mag ik als spreker, coach en trainer anderen hiermee inspireren. Namens De Presenteerschool geef ik presentatietrainingen. Ik ben gespecialiseerd in stemgebruik en publieksparticipatie.

Rasechte podiumartiest

De afgelopen tien jaar heb ik op vele podia gestaan, tijdens clubtours en festivals als Pinkpop, Lowlands en Concert at Sea. Ook heb ik verschillende tv-optredens gegeven. Verder geef ik al geruime tijd workshops en keynotes in het onderwijs, zowel op locatie als online. Ik heb geleerd dat je in elke setting met dezelfde skills je publiek kunt raken.

Op wie ik me richt

Een verhaal kan nog zo goed bedacht zijn, maar zonder de connectie met het publiek komt de boodschap niet over. Ik help professionals die een goed verhaal hebben, maar niet in staat zijn om anderen daarmee te beïnvloeden. Ook ben ik er voor sprekers die hun eigen charisma willen ontdekken en gebruiken. Veel presentaties kunnen immers spannender en met meer uitstraling gegeven worden.

Wat ik voor jou kan betekenen

Ik leer jou om met charisma, enthousiasme en vertrouwen presentaties te geven die mensen niet gauw vergeten. Verder heb ik veel ervaring met online spreken en doceren. Een digitale omgeving vraagt om een andere benadering van presentatieskills en interactie. Ik help je graag om die vaardigheden onder de knie te krijgen.

Mijn aanpak

Mijn doel is om de juiste handvatten te bieden die jou sterker maken voor een publiek. Dat doe ik op een enthousiaste, persoonlijke en ondersteunende manier. Zo hoop ik het plezier in presenteren in jou aan te wakkeren. We gaan op zoek naar jouw enthousiasme, jouw verhaal en jouw stem, zodat jij met je volgende presentatie een overtuigende indruk maakt.

Kennismaken?

Neem contact op met De Presenteerschool om kennis te maken. Je kunt me ook toevoegen op LinkedIn.

Tim van Esch
Trainer