Wil jij krachtiger overkomen op video? En wil jij met jouw boodschap anderen enthousiasmeren? Dan help ik je graag verder.

Wie ik ben

Mijn naam is Siham Imoussaten. Mijn passie voor presenteren voor de camera is ontstaan in mijn rol als webinarontwikkelaar en presentatrice bij UWV. Sinds 2018 sta ik wekelijks voor de camera om mijn boodschap op inspirerende wijze over te brengen op de kijkers.

Motiverende inspirator

Toen ik voor het eerst op video de aandacht van mijn publiek moest vasthouden, merkte ik dat dit mij goed afging. Mijn enthousiasme kwam over, ik wist anderen te motiveren en mijn boodschap had impact. Zo leerde ik een talent kennen dat sindsdien de rode draad in mijn loopbaan is gaan vormen.

Op wie ik me richt

Presenteren voor de camera vergt andere vaardigheden dan spreken voor groepen. Het is bijvoorbeeld veel lastiger om op video de aandacht van de kijker vast te houden. Ik help jou om je presentatievaardigheden naar een hoger niveau te tillen, zodat je voor de camera je boodschap krachtig en overtuigend over kunt brengen.

Wat ik voor jou kan betekenen

Wil jij beter presenteren voor de camera? Ik weet hoe je dat kunt bereiken. We stellen jouw persoonlijke leerdoelen centraal, zodat je professioneel leert presenteren op een manier die dichtbij jezelf staat. We behandelen verschillende vaardigheden om zelfverzekerd en overtuigend over te komen. Ook leer je om via de camera de aandacht van kijkers vast te houden, verbinding te maken en interactie te creëren.

Mijn aanpak

Mijn training is pas succesvol als ik je vol overgave zie presenteren voor de camera. Ik help je om presentaties te geven met impact. Dit kan ik alleen als ik weet wat jij nodig hebt. We gaan dan ook samen op zoek naar datgene waar jij op aanslaat en dit gebruiken we om jouw presentatie overtuigend te maken.

Kennismaken?

Neem contact op met De Presenteerschool om kennis te maken. Je kunt me ook toevoegen op LinkedIn.

Siham Imoussaten
Trainer