Denk jij weleens na over je toekomst? Wil jij je loopbaan een boost geven, maar weet je niet hoe je verder komt? Zou je meer zichtbaar willen zijn in je organisatie, maar vind je het lastig om anderen te overtuigen?

Dan wil ik je graag ontmoeten.

Wie ik ben

Mijn naam is Robbert Land. Mijn passie is om mensen te begeleiden in hun loopbaan. Deze passie is ontstaan toen ik in 2005 vanuit het juridische werkveld de overstap maakte naar het beroepsonderwijs. Daar heb ik ervaring opgedaan als docent, coach en leidinggevende.

Uitgesproken introvert

Jarenlang had ik redelijk in de luwte gewerkt. Nu stond ik ineens in de schijnwerpers: ik sprak voor groepen en gaf leiding aan professionals. Een behoorlijke uitdaging voor een introverte persoonlijkheid zoals ik. Ik merkte al snel dat spreken voor groepen een talent van me is én dat ik mezelf krachtig en overtuigend kan presenteren. Die kwaliteiten zijn bepalend geweest voor mijn loopbaan.

Op wie ik me richt

Veel professionals vinden het lastig zichzelf krachtig en overtuigend te presenteren. Voor introverte persoonlijkheden geldt dat zeker. Zij krijgen vaak te horen dat ze zich meer moeten laten zien en horen, maar dat is ingewikkeld als je van nature bescheiden en bedachtzaam bent en niet zo snel op de voorgrond treedt. Tegelijkertijd willen ook introverte professionals dat hun kwaliteiten gezien worden en hun loopbaan een boost geven.

Wat ik voor jou kan betekenen

Ik help jou om jezelf krachtig en overtuigend te presenteren in uiteenlopende situaties, bijvoorbeeld tijdens een-op-eengesprekken, overleggen en presentaties. Uiteraard op een manier die bij jou past.

Mijn aanpak

Betrokken, persoonlijk en gedreven. Zo beschrijven anderen mij. In mijn aanpak staat jouw ontwikkeling centraal. Ik luister goed en zorg ervoor dat het contact soepel en prettig verloopt. Tijdens de sessies analyseren we jouw situatie en stimuleer ik je om jezelf maximaal te ontwikkelen.

Kennismaken?

Je kunt me per e-mail, telefonisch en via WhatsApp bereiken. Je mag me ook toevoegen op LinkedIn.

Robbert Land
Eigenaar van De Presenteerschool