Robbert Land

Denk jij weleens na over je toekomst? Wil jij je loopbaan een boost geven, maar weet je niet hoe je verder komt? Wil je anderen overtuigen van je kwaliteiten, maar vind je het moeilijk om daarover te praten? Zou je meer zichtbaar willen zijn in je organisatie, maar vind je het lastig om anderen te overtuigen?

Dan wil ik je graag ontmoeten.

Mijn naam is Robbert Land. Ik ben de personal branding-specialist van De Presenteerschool. Ik help jou om jezelf als professional beter te profileren. Dit doe ik door je te helpen een krachtig verhaal over jezelf uit te werken dat je met vertrouwen aan anderen kunt vertellen.

Over mezelf

Mijn passie is om mensen te begeleiden in hun loopbaan. Die passie is ontstaan vanaf 2005, toen ik vanuit het juridische werkveld de overstap maakte naar het beroepsonderwijs. Daar heb ik gewerkt als trainer, coach en leidinggevende.

In die jaren heb ik veelvuldig studenten en professionals geholpen met loopbaanvragen. Ik heb daarbij ervaren dat veel professionals zoekende zijn en het lastig vinden zichzelf overtuigend te presenteren. Dit remt vaak de loopbaanontwikkeling – en dat is zonde!

Wat mijn aanpak kenmerkt?
  • Persoonlijk: ik ben geïnteresseerd in jou, het contact is prettig en vertrouwenwekkend;
  • Verhelderend: ik ben didactisch sterk, enthousiasmerend en gericht op maximale ontwikkeling;
  • Praktijkgericht: mijn uitgangspunt is maatwerk en je kunt het geleerde direct toepassen in de praktijk.

Robbert Land