Inge

Mijn naam is Inge Schouten. Momenteel werk ik als docent journalistieke vaardigheden, gespreksleider en performer. Daarnaast geef ik schrijf- en interviewtrainingen aan diverse organisaties.

Ik ben afgestudeerd als actrice en als journalist. Met name door mijn toneelopleiding sta ik veel bewuster voor groepen en kan ik makkelijk omgaan met onverwachte situaties. Mijn kennis wil ik graag gebruiken om andere mensen te leren om een duidelijke en overtuigende presentatie te geven.

Tijdens mijn toneelopleiding stoeide ik met teksten en worstelde ik met mijn zenuwen. Ik werd me bewust van hoe ik sprak, bewoog en me gedroeg. Je lichaam is je instrument, vertelde een docent, en dat leerde ik bespelen. Door mijn ervaring als actrice en performer weet ik spanning om te buigen in een positieve en bruikbare energie.

Als journalist vraag ik me continu af wat een verhaal bijzonder maakt. Ik ben scherp op aannames en algemeenheden. Daarnaast ben ik in staat managementtaal om te buigen in een begrijpelijke en aantrekkelijke boodschap.

Inge Schouten