Presentatietraining en -coaching voor professionals
Ontvang nu een offerte op maat voor jou en je team
De Presenteerschool heeft drie kernactiviteiten: we trainen, coachen en delen kennis. Bij alles wat we doen sta jij centraal. Of je nu met meer vertrouwen wilt spreken in het openbaar of jezelf krachtiger wilt laten zien als professional: wij stellen onze expertise in dienst van jouw ontwikkeling. Hieronder kun je kennismaken met ons team. Meer weten over onze training en coaching? Neem contact op voor een offerte op maat.

Je ontvangt altijd binnen 24 uur een reactie.

ONS TEAM

Wij verzorgen activerende trainingen die in het teken staan van de cursist. We creëren een veilig leerklimaat, faciliteren het groepsproces en stimuleren de deelnemers voortdurend om de leerdoelen te bereiken. Dat doen we door onze sessies interactief op te bouwen en te variëren met effectieve werkvormen. Onze trainers en coaches zijn vakspecialisten. Ze weten alles van presenteren en werken vanuit een gedeelde visie op didactiek. Bovendien hebben ze allemaal hun eigen expertise. Hieronder leer je ze beter kennen.
Stephan Borggreve

STEPHAN BORGGREVE

Stephan is oprichter van De Presenteerschool. Zijn missie is om professionals te helpen hun boodschap zo effectief mogelijk over te brengen. Hij is gespecialiseerd in storytelling. In het bijzonder richt hij zich op duurzaamheidsambassadeurs die anderen binnen en buiten hun organisatie mee willen krijgen.
Robbert Land

ROBBERT LAND

Robbert is een uitgesproken introvert. Hij weet als geen ander hoe belangrijk het is jezelf te profileren op de werkvloer. Zijn drijfveer is professionals hierbij te helpen. Hij brengt zijn kennis nu al jaren over op anderen: eerst als docent, daarna als manager en nu als eigenaar en trainer van De Presenteerschool.
Tim van Esch

TIM VAN ESCH

Tim is de interactieman van De Presenteerschool. Als zanger van de Handsome Poets brengt hij elke zaal in vervoering. Dat is vakwerk: hij heeft jaren gewerkt om het onder de knie te krijgen. Inmiddels is het zijn tweede natuur om contact te maken met het publiek. Hij brengt jou graag zijn kennis bij om online of op het podium overtuigend over te komen.
Ellen Spoor

ELLEN SPOOR

Ellen weet alles van gastvrijheid. Dankzij haar achtergrond in hospitality weet ze als geen ander wat de invloed is van je presentatie op je zakelijke relatie. Vanuit haar expertise leert ze je hoe je jezelf klantgericht opstelt als spreker. Ze traint je met een open houding je boodschap over te brengen op de ander, zodat jij je klanten, gasten of patiënten aan je weet te binden.

Siham Imoussaten

SIHAM IMOUSSATEN

Siham is een geboren presentatrice. Zet haar voor een camera en ze begint vrijwel automatisch te presenteren. Ze presenteert sinds 2018 op video en heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan als webinarspecialist en trainer. Ze helpt jou graag om net zo enthousiast en natuurlijk over te komen op beeld.

TRAINEN, COACHEN, KENNIS DELEN

Wij trainen professionals om hun presentatievaardigheden te verbeteren. Dat doen we door bestaande cursussen op maat te maken voor jou en je team. Verder coachen we professionals die behoefte hebben aan verdieping, bijvoorbeeld in de vorm van individuele coachsessies of sprekerscoaching voor teams. Verder delen we kennis over alles wat met presenteren te maken heeft via ons blog, onze nieuwsbrief en YouTube.

×