2 dagdelen

4-6 deelnemers

Pitchen
  • Verkoop een product, idee of dienst
  • Leer in korte tijd je publiek overtuigen van je boodschap
  • Ontwikkel jezelf als spreker door te oefenen en te leren van medecursisten

PITCHEN

Wil jij je collega’s overtuigen hoe het beter kan? Wil je jouw product of merk aan de man brengen? Wil je investeerders enthousiast maken voor je start-up?

Volg dan de cursus Pitchen van De Presenteerschool. In een kort tijdsbestek overtuig jij je publiek van je boodschap, of het nu gaat om één gesprekspartner of een zaal van 500 toeschouwers.

Je werkt een pitch uit waarmee je het publiek overtuigt van jouw product, idee of dienst. Na afloop beschik je over een uitgewerkte pitch.

DOWNLOAD DE BROCHURE (PDF)

RESULTATEN NA DE CURSUS

• Je beschikt een professionele pitch
  • Je beheerst tools en technieken om je pitch voor te bereiden en te structureren
  • Je kunt je boodschap helder en geloofwaardig overbrengen

BESCHRIJVING

Tijdens de cursus Pitchen leer je om je product, idee of dienst te verkopen.

De cursus is gericht op overtuigend spreken. We leren je hoe je het publiek voor je kunt winnen en mee kunt krijgen. Je maakt een analyse van je doelgroep, achterhaalt de essentie van je boodschap en werkt op basis daarvan een krachtige pitch uit. Daarbij besteden we aandacht aan de structuur en aan overtuigingstechnieken.

Je geeft je pitch in een veilige omgeving waarin iedereen elkaar van feedback kan voorzien. Daarbij staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal, want we gaan uit van jouw individuele leerdoelen. Tijdens de laatste bijeenkomst geef je een pitch die desgewenst wordt opgenomen op video.

GLOBALE OPZET

INTAKE
Na je inschrijving ontvang je een intakeformulier. Je wordt verzocht dat in te vullen en uiterlijk 48 uur voor de eerste training via e-mail toe te sturen.

TRAINING 1 (3,5 UUR)
We maken kennis, doen een improvisatie-oefening en bespreken de leerdoelen. Vervolgens breng je de doelgroep in kaart. Dan leer je hoe je de essentie van je boodschap achterhaalt en hoe je de pitch structureert. Aan het eind van de training heb je een uitgewerkte pitch op papier staan.

TRAINING 2 (3,5 UUR)
We doen een improvisatie-oefening en blikken terug op training 1. Je bekijkt je pitch nog eens kritisch en scherpt deze waar nodig aan. Vervolgens geef je de pitch meermaals en ontvang je hier feedback op.

AFRONDING
Uiterlijk twee weken na afloop van de cursus ontvang je een individueel rapport, gebaseerd op je persoonlijke leerdoelen.

KALENDER

De cursus vindt plaats op verschillende data en locaties. Hieronder vind je de kalender voor 2020. Neem contact op als je jezelf voor een van deze cursussen wilt inschrijven.

• vrijdag 11/09/20 en 18/09/20 in AMSTERDAM
  • maandag 19/10/20 en 26/10/20 in DEN HAAG
  • dinsdag 10/11/20 en 17/11/20 in UTRECHT
  • woensdag 09/12/20 en 16/12/20 in ROTTERDAM

INCOMPANY

De Presenteerschool biedt deze cursus ook incompany aan. Interesse? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!

SPECIFICATIE

TRAININGSKOSTEN
De cursus Pitchen kost € 550,- exclusief btw.

TRAININGSMATERIAAL
Het trainingsmateriaal zit bij de prijs inbegrepen. Dat geldt ook voor de tussentijdse begeleiding en de eindevaluatie.

ARRANGEMENTEN
Voor het gebruik van de accommodatie, koffie/thee en een uitgebreid lunchbuffet betaal je in totaal € 100,- exclusief btw.

ALLES OP EEN RIJ

Training, materiaal en begeleiding: € 550,-
Accommodatie en arrangement: € 100,-

Totaal (ex btw): € 650,-

BETAALWIJZE
Na ontvangst van je aanmelding versturen we de factuur. Deze dien je binnen 14 dagen na factuurdatum, maar uiterlijk voor aanvang van de cursus te voldoen.

INCOMPANY
Liever een incompanytraining? Vraag een offerte aan!

WIL JIJ JE ERVARING DELEN?

Deel hier je ervaring na het volgen van onze training.

Hartelijk dank!

SCHRIJF EEN BEOORDELING