2 dagdelen

€ 375,- PER DEELNEMER

3-6 deelnemers

Personal Branding 0
  • Vergroot je zichtbaarheid als professional
  • Analyseer jezelf en werk je personal brand uit
  • Pitch jezelf op een onderscheidende manier

Deze cursus is bedoeld om jou te helpen de volgende stap in je loopbaan helder te krijgen en je zichtbaarheid als professional te vergroten. Neem contact op om te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen.

PERSONAL BRANDING

Je werkt al jaren voor dezelfde werkgever en denkt regelmatig na over je toekomst. Welk perspectief heb ik bij mijn organisatie? Wat wil ik eigenlijk: hier blijven werken of een andere weg inslaan? En hoe vergroot ik mijn zichtbaarheid, zodat ik mijn loopbaan een boost kan geven?

Allemaal vragen die je graag zou willen beantwoorden, maar je weet niet hoe. Herkenbaar?

WAAROM DEZE CURSUS?

Deze cursus is bedoeld om jou te helpen de volgende stap in je loopbaan helder te krijgen en je zichtbaarheid als professional te vergroten. Je krijgt inzicht in je merktemplate, schrijft een merkverhaal en leert hoe je jezelf overtuigend presenteert, op een manier die bij jou past.

RESULTATEN NA DE CURSUS

• Je kent je personal brand en hebt een krachtig merkverhaal
  • Je beheerst tools en technieken om jezelf overtuigend te pitchen
  • Je beschikt over een onderscheidende elevator pitch

NEEM CONTACT OP

Tijdens de incompanycursus Personal Branding leer je in twee trainingen hoe je jezelf onderscheidt van andere professionals. Neem contact op om te bespreken hoe we je kunnen helpen.

CONTACT OPNEMEN

BESCHRIJVING

Personal Branding is een incompanycursus die bestaat uit twee trainingen van 3,5 uur. Je werkt je personal brand uit en leert hoe je een onderscheidende elevator pitch geeft.

De Presenteerschool biedt een maatwerkgarantie. We stemmen de cursus af op jouw behoeften. Van tevoren voeren we een intakegesprek. Daarin vertel je iets over je jezelf en je loopbaan en vertel je wat je hoopt te leren. Verder verzoeken we je om eigen casuïstiek in te brengen, waar we de theorie op kunnen toespitsen.

Je geeft je pitch in een veilige omgeving waarin iedereen elkaar van feedback kan voorzien. Daarbij staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal, want we gaan uit van jouw individuele leerdoelen. Tijdens de laatste bijeenkomst verzorg je een elevator pitch die desgewenst wordt opgenomen op video.

GLOBALE OPZET

TRAINING 1: JE MERKTEMPLATE
We maken kennis en bespreken de leerdoelen. Vervolgens breng je de huidige situatie in kaart. Dan besteden we aandacht aan je ambities en leer je hoe je tot een eigen merktemplate komt. Je brengt jouw onderscheidende kenmerken in kaart en vertaalt die naar een krachtig verhaal. Aan het eind van de training heb je je personal brand op papier staan.

TRAINING 2: JE ELEVATOR PITCH
We blikken terug op training 1. Je werpt een laatste blik op je merktemplate en levert de definitieve versie af. Vervolgens leer je hoe je jouw brand presenteert. Je geeft je pitch meermaals en ontvangt hier feedback op. Aan het einde van de training stel je een actieplan op om je personal brand uit te dragen.

SPECIAAL VOOR PROFESSIONALS IN GROTE ORGANISATIES

Deze incompanycursus is ontwikkeld voor teams in het beroepsonderwijs. Online lesgeven vergt een andere manier van denken dan regulier lesgeven. Het didactische model moet dan ook door alle teamleden onderschreven worden.

Heeft jouw team speciale behoeften? Missen jullie een onderwerp of willen jullie maar een deel van de cursus volgen? Wij stellen een speciaal pakket voor jullie samen.

ONLINE CURSUS

Willen jullie deze cursus online volgen? Dat kan! Hoewel De digitale docent is ingericht als incompanycursus, begrijpen we dat deze turbulente tijden vragen om flexibiliteit. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

PERSOONLIJKE BEGELEIDING?

Heb je toch behoefte aan persoonlijke begeleiding bij het online lesgeven? Dan kunnen we een individueel coachingstraject voor je samenstellen.

NEEM CONTACT OP MET ROBBERT

Mail RobbertBel RobbertApp RobbertVolg Robbert

SPECIFICATIE

CURSUSKOSTEN
De cursus kost € 375,- exclusief btw per deelnemer.

CURSUSMATERIAAL
Het cursusmateriaal zit bij de prijs inbegrepen.

ALLES OP EEN RIJ

Trainingen, materiaal en begeleiding: € 375,-

Totaal (ex btw): € 375,- per deelnemer

BETAALWIJZE
Na ontvangst van je aanmelding versturen we de factuur. Deze dien je binnen 14 dagen na factuurdatum, maar uiterlijk voor aanvang van de cursus te voldoen.

WIL JIJ JE ERVARING DELEN?

Deel hier je ervaring na het volgen van onze training.

Hartelijk dank!

SCHRIJF EEN BEOORDELING

WIJ HOUDEN VAN PRESENTEREN

De Presenteerschool helpt je graag je presentatievaardigheden te verbeteren. Dat doen we in de vorm van trainingen en coachingstrajecten.

Verder delen we kennis over alles wat met presenteren te maken heeft, bijvoorbeeld op ons blog en ons YouTubekanaal.

JOUW PROFESSIONELE LEERSCHOOL

ONZE FILOSOFIE

De Presenteerschool bekommert zich om jouw professionele ontwikkeling. We helpen jou je presentatievaardigheden verbeteren, zodat je beter in staat bent jezelf als professional te profileren en je boodschap helder en geloofwaardig over te brengen.

DE PRESENTEERSCHOOL WERKT MET BEVLOGEN EN COMPETENTE TRAINERS

NEEM CONTACT MET ONS OP

Spreek je ons graag telefonisch? Heb je meer informatie nodig? Wil je een vraag stellen?

+31 6 18 285 639

Je kunt ook het onderstaande contactformulier invullen en dan krijg je binnen 24 uur een reactie.