Incompanycursus

4 trainingen

€ 625,- per deelnemer

3-6 deelnemers

 • Ken je kwaliteiten en valkuilen als introverte professional
 • Vind de balans tussen bescheidenheid en zelfverzekerdheid
 • Presenteer jezelf krachtig op een manier die bij je past

Introverte personen moeten harder werken dan anderen om gezien te worden. Tijdens deze incompanycursus leer jij als introverte professional om jezelf krachtig en overtuigend te presenteren. Neem contact op om te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen.

CONTACT OPNEMEN

Wij reageren altijd binnen 24 uur!

DE ZICHTBARE INTROVERT

Ben jij introvert? Dan krijg je vast weleens te horen dat je jezelf meer moet laten zien en horen. Dat is voor jou echter geen vanzelfsprekendheid: je bent van nature bescheiden, bedachtzaam en niet gewend om op de voorgrond te treden.

Je voelt je dan ook vaak onprettig in een wereld waarin extraverte mensen de boventoon voeren. Toch zou je niets liever willen dan gehoord, gezien en bovenal gewaardeerd worden om je kwaliteiten.

WAAROM DEZE CURSUS?

Tijdens deze incompanycursus leer je als introverte professional je kracht benutten en jezelf krachtig en overtuigend presenteren. Om je zichtbaarheid te vergroten kun je beïnvloedingstechnieken toepassen en jezelf op een bewuste manier profileren.

RESULTATEN NA DE CURSUS

 • Je hebt inzicht in je kwaliteiten en valkuilen
 • Je kunt de balans vinden tussen bescheidenheid en zelfverzekerdheid
 • Je kunt je kwaliteiten effectief inzetten als professional
 • Je kunt jezelf presenteren op een manier die bij je past

NEEM CONTACT OP

Tijdens de incompanycursus De Zichtbare Introvert leer jij in vier trainingen hoe je jezelf succesvol profileert als professional. Neem contact op om te bespreken hoe we jou en je collega’s kunnen helpen.

CONTACT OPNEMEN

BESCHRIJVING

De Zichtbare Introvert is een cursus die bestaat uit vier trainingen van 2,5 uur. De cursus gaat uit van de vier zichtbaarheidsprincipes van De Presenteerschool. We gaan in op persoonlijkheidskenmerken in het algemeen en op introversie in het bijzonder. Ook maken we een zelfanalyse en simuleren we verschillende situaties waarin je jezelf als professional presenteert: het zakelijke gesprek, de vergadering en de presentatie voor een groep.

De Presenteerschool biedt een maatwerkgarantie. De cursus is gericht op jouw ontwikkeling als professional. We stemmen de inhoud dus af op jouw leerdoelen en je krijgt volop de gelegenheid daaraan te werken. De trainer en de medecursisten faciliteren je daarin: jij leert van de anderen en zij leren van jou.

Je oefent elke training minimaal één keer met communicatieve situatie. Dat doe je in een veilige omgeving waarin alle cursisten elkaar van feedback kunnen voorzien. Je brengt je eigen laptop mee, zodat je jezelf gestructureerd kunt voorbereiden en zodat we ons ook met je online profilering kunnen bezighouden.

GLOBALE OPZET

TRAINING 1: DE INTROVERTE PROFESSIONAL
We maken kennis en bespreken de leerdoelen. Daarna zoomen we in op jouw kwaliteiten en valkuilen als introvert persoon. Dan bespreken we de vier zichtbaarheidsprincipes van De Presenteerschool. Op basis daarvan doe je een aantal oefeningen om je jezelf en je kwaliteiten krachtig en overtuigend te presenteren.

TRAINING 2: HET EEN-OP-EENGESPREK
We blikken terug op training 1. We geven een aantal tips die je als introverte professional helpen om assertief en effectief te communiceren in een-op-eensituaties. We bespreken daarbij welke overtuigingstechnieken je kunt toepassen. Tijdens de training oefen je het een-op-eengesprek meermaals.

TRAINING 3: HET OVERLEG
We blikken terug op de vorige training en je deelt ervaringen met een-op-eengesprekken. Daarna bespreken we verschillende overlegsituaties. We geven je enkele tips om jezelf krachtig en overtuigend te presenteren in overlegsituaties. Je bereidt een overleg voor. Vervolgens oefenen we dit overleg meermaals.

TRAINING 4: DE ZAKELIJKE PRESENTATIE
We blikken terug op de vorige training. Daarna bespreken we situaties waarin jij als professional voor groepen spreekt. We besteden aandacht aan de theorie rondom zakelijke presentaties. Je geeft een korte presentatie waarin je je expertise deelt met je collega’s.

SPECIAAL VOOR PROFESSIONALS IN GROTE ORGANISATIES

Deze incompanycursus is ontwikkeld voor introverte professionals die werkzaam zijn in een grote organisatie. Met onze vier zichtbaarheidsprincipes bieden wij je de tools om in die uitdagende context jezelf en je kwaliteiten zichtbaar te maken.

Hebben jij en je collega’s speciale behoeften? Missen jullie een onderwerp of willen jullie slechts een deel van de cursus volgen? Wij stellen een speciaal pakket voor jullie samen.

ONLINE CURSUS

Willen jullie deze cursus online volgen? Dat kan! Hoewel De Zichtbare Introvert is ingericht als incompanycursus, begrijpen we dat deze turbulente tijden vragen om flexibiliteit. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

NEEM CONTACT OP

PERSOONLIJKE BEGELEIDING?

Heb je behoefte aan persoonlijke begeleiding? Dan stellen we graag een individueel coachingstraject voor je samen.

NEEM CONTACT OP

NEEM CONTACT OP MET ROBBERT

Mail RobbertBel RobbertApp RobbertVolg Robbert

SPECIFICATIE

CURSUSKOSTEN
De cursus kost € 625,- exclusief btw per deelnemer.

CURSUSMATERIAAL
Het cursusmateriaal zit bij de prijs inbegrepen.

ALLES OP EEN RIJ

Trainingen, materiaal en begeleiding: € 625,-

Totaal (ex btw): € 625,- per deelnemer

BETAALWIJZE
Na afloop van de cursus versturen we de factuur. Die moet binnen 14 dagen voldaan worden.

WIL JIJ JE ERVARING DELEN?

Deel hier je ervaring na het volgen van onze training.

Hartelijk dank!

SCHRIJF EEN BEOORDELING


  WIJ HOUDEN VAN PRESENTEREN

  De Presenteerschool helpt je graag je presentatievaardigheden te verbeteren. Dat doen we in de vorm van trainingen en coachingstrajecten.

  Verder delen we kennis over alles wat met presenteren te maken heeft, bijvoorbeeld op ons blog en ons YouTubekanaal.

  JOUW PROFESSIONELE LEERSCHOOL

  ONZE FILOSOFIE

  De Presenteerschool bekommert zich om jouw professionele ontwikkeling. We helpen jou je presentatievaardigheden verbeteren, zodat je beter in staat bent jezelf als professional te profileren en je boodschap helder en geloofwaardig over te brengen.

  DE PRESENTEERSCHOOL WERKT MET BEVLOGEN EN COMPETENTE TRAINERS

  NEEM CONTACT MET ONS OP

  Spreek je ons graag telefonisch? Heb je meer informatie nodig? Wil je een vraag stellen?

  +31 6 18 285 639

  Je kunt ook het onderstaande contactformulier invullen en dan krijg je binnen 24 uur een reactie.