Incompanycursus

4 trainingen

€ 625,- per deelnemer

3-6 deelnemers

 • Ken je kwaliteiten en valkuilen als juridisch professional
 • Verwerk je kwaliteiten effectief in je communicatie
 • Presenteer jezelf krachtig op een manier die bij je past

Tijdens deze incompanycursus leer jij als bedrijfsjurist jezelf krachtig en overtuigend te presenteren. Neem contact op om te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen.

CONTACT OPNEMEN

Wij reageren altijd binnen 24 uur!

DE ZICHTBARE BEDRIJFSJURIST

Je bent analytisch sterk, zorgvuldig en vindt het prettig in alle rust aan een juridisch probleem te werken. Tegelijkertijd ben je als businesspartner vaak bezig om praktische problemen te voorkomen, waardoor je zichtbaar moet zijn in je organisatie. Dat is voor jou geen vanzelfsprekendheid.

Toch weet je dat communicatieve vaardigheden de sleutel vormen tot succes. Je wilt die skills ontwikkelen, zodat je jezelf krachtig kunt presenteren en overtuigend overkomt op collega’s en andere stakeholders.

WAAROM DEZE CURSUS?

Tijdens deze cursus leer je jezelf krachtig en overtuigend te presenteren als juridisch professional. Je leert je zichtbaarheid te vergroten, beïnvloedingstechnieken toe te passen en jezelf op een bewuste manier te profileren.

RESULTATEN NA DE CURSUS

 • Je hebt inzicht in je kwaliteiten en valkuilen als juridisch professional
 • Je weet hoe je jouw kwaliteiten effectief inzet in je communicatie
 • Je kunt jezelf in verschillende situaties presenteren op een manier die bij je past

NEEM CONTACT OP

Tijdens de incompanycursus De Zichtbare Bedrijfsjurist leer jij in vier trainingen hoe je jezelf succesvol profileert als juridisch professional. Neem contact op om te bespreken hoe we jou en je collega’s kunnen helpen.

CONTACT OPNEMEN

BESCHRIJVING

De Zichtbare Bedrijfsjurist is een cursus die bestaat uit vier trainingen van 2,5 uur. Je analyseert je eigen communicatiestijl en brengt die van je omgeving in kaart. Je leert hoe je jezelf krachtig en overtuigend presenteert in een professionele gesprek, een overleg en tijdens een zakelijke presentatie.

De cursus is gericht op jouw ontwikkeling als professional. Je krijgt dus volop de gelegenheid om daaraan te werken. De trainer en de medecursisten faciliteren je daarin, want jij leert van de anderen en zij leren van jou. Je brengt je eigen laptop mee, zodat je jezelf gestructureerd kunt voorbereiden. Zo kunnen we ons ook met je online profilering bezighouden.

Je oefent elke training minimaal één keer met een gesprek of presentatie. Dat doe je in een veilige omgeving waarin iedereen elkaar van feedback kan voorzien. Daarbij staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal, want we gaan uit van jouw individuele leerdoelen.

GLOBALE OPZET

TRAINING 1: JIJ EN JE OMGEVING
We maken kennis en bespreken de leerdoelen. We bespreken jouw rol in je organisatie en de situaties waarin je jezelf presenteert. Daarna zoomen we in op jouw persoonlijke communicatiestijl en breng je jouw kwaliteiten en valkuilen in kaart. Dan bespreken we de vier zichtbaarheidsprincipes van De Presenteerschool. Op basis daarvan doe je een aantal oefeningen om je jezelf en je kwaliteiten krachtig en overtuigend te presenteren.

TRAINING 2: HET EEN-OP-EENGESPREK
We blikken terug op training 1. Je geeft nogmaals je pitch waarin je een ander overtuigt van je kwaliteiten als professional. We delen vervolgens tips die je als bedrijfsjurist helpen om zowel assertief als effectief te communiceren in een-op-eensituaties. We bespreken daarbij welke overtuigingstechnieken je kunt toepassen en je oefent meermaals met een een-op-eengesprek.

TRAINING 3: HET OVERLEG
We blikken terug op de vorige training en je deelt recente ervaringen met een-op-eengesprekken. Daarna bespreken we verschillende overlegsituaties, zoals een vakgroepoverleg of een overleg met andere afdelingen. We geven je vervolgens tips hoe je jezelf krachtig en overtuigend kunt presenteren in overlegsituaties. Je bereidt een overleg voor en we oefenen dit overleg vervolgens meermaals.

TRAINING 4: DE ZAKELIJKE PRESENTATIE
We blikken terug op de vorige training. Daarna bespreken we situaties waarin je voor een groep spreekt, zoals tijdens tijdens vakgroepbijeenkomsten, kennislunches of jurisprudentiesessies. We besteden aandacht aan de theorie rondom zakelijke presentaties. Je geeft een korte presentatie waarin je je expertise deelt met je collega’s.

SPECIAAL VOOR JURISTEN IN GROTE ORGANISATIES

Deze incompanycursus is ontwikkeld voor juridische professionals die werkzaam zijn in een grote organisatie. Met onze vier zichtbaarheidsprincipes bieden wij je de tools om in die uitdagende context jezelf en je kwaliteiten zichtbaar te maken.

Hebben jij en je collega’s speciale behoeften? Missen jullie een onderwerp of willen jullie slechts een deel van de cursus volgen? Wij stellen een speciaal pakket voor jullie samen.

ONLINE CURSUS

Willen jullie deze cursus online volgen? Dat kan! Hoewel De Zichtbare Jurist is ingericht als incompanycursus, begrijpen we dat deze turbulente tijden vragen om flexibiliteit. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

NEEM CONTACT OP

PERSOONLIJKE BEGELEIDING?

Heb je behoefte aan persoonlijke begeleiding? Dan stellen we graag een individueel coachingstraject voor je samen.

NEEM CONTACT OP

NEEM CONTACT OP MET ROBBERT

Mail RobbertBel RobbertApp RobbertVolg Robbert

SPECIFICATIE

CURSUSKOSTEN
De cursus kost € 625,- exclusief btw per deelnemer.

CURSUSMATERIAAL
Het cursusmateriaal zit bij de prijs inbegrepen.

ALLES OP EEN RIJ

Trainingen, materiaal en begeleiding: € 625,-

Totaal (ex btw): € 625,- per deelnemer

BETAALWIJZE
Na afloop van de cursus versturen we de factuur. Die moet binnen 14 dagen voldaan worden.

WIL JIJ JE ERVARING DELEN?

Deel hier je ervaring na het volgen van onze training.

Hartelijk dank!

SCHRIJF EEN BEOORDELING


  WIJ HOUDEN VAN PRESENTEREN

  De Presenteerschool helpt je graag je presentatievaardigheden te verbeteren. Dat doen we in de vorm van trainingen en coachingstrajecten.

  Verder delen we kennis over alles wat met presenteren te maken heeft, bijvoorbeeld op ons blog en ons YouTubekanaal.

  JOUW PROFESSIONELE LEERSCHOOL

  ONZE FILOSOFIE

  De Presenteerschool bekommert zich om jouw professionele ontwikkeling. We helpen jou je presentatievaardigheden verbeteren, zodat je beter in staat bent jezelf als professional te profileren en je boodschap helder en geloofwaardig over te brengen.

  DE PRESENTEERSCHOOL WERKT MET BEVLOGEN EN COMPETENTE TRAINERS

  NEEM CONTACT MET ONS OP

  Spreek je ons graag telefonisch? Heb je meer informatie nodig? Wil je een vraag stellen?

  +31 6 18 285 639

  Je kunt ook het onderstaande contactformulier invullen en dan krijg je binnen 24 uur een reactie.