Incompanycursus

4 trainingen

€ 625,- per deelnemer

3-6 deelnemers

 • Ontwikkel een didactisch verantwoord trainingsprogramma
 • Maak je trainingen effectief, interactief en activerend
 • Leer je boodschap overtuigend overbrengen

Voor een compliance officer die trainingen geeft, zijn didactische vaardigheden van essentieel belang. Tijdens deze incompanycursus krijgen jij en je collega’s de tools om jullie trainersvaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Neem contact op om te bespreken wat we voor jullie kunnen betekenen.

CONTACT OPNEMEN

Wij reageren altijd binnen 24 uur!

DE COMPLIANCE OFFICER ALS TRAINER

Als compliance officer geef je regelmatig trainingen aan collega’s. Dat varieert van awarenesstrainingen tot informatieve sessies over wet- en regelgeving.

Veel compliance officers missen de didactische expertise die ze nodig hebben om trainingen te verzorgen. De trainingsprogramma’s zijn onvoldoende interactief en activerend en ze vinden het lastig hun boodschap zo overtuigend over te brengen dat ze het gedrag van collega’s positief beïnvloeden.

WAAROM DEZE CURSUS?

Deze incompanycursus helpt jou als compliance officer je trainersvaardigheden te verbeteren. Je leert je trainingen slimmer op te zetten en je boodschap overtuigender over te brengen.

RESULTATEN NA DE CURSUS

 • Je weet hoe je didactisch verantwoord trainingsmateriaal ontwikkelt
 • Je weet hoe je op een doeltreffende manier interactie creëert
 • Je weet hoe je een boodschap overtuigend en activerend overbrengt

NEEM CONTACT OP

Tijdens de incompanycursus De compliance officer als trainer verbeteren jij en je collega’s in vier trainingen jullie trainersvaardigheden. Neem contact op om te bespreken hoe we jullie kunnen helpen.

CONTACT OPNEMEN

BESCHRIJVING

De compliance officer als trainer is een incompanycursus die bestaat uit vier trainingen van 2,5 uur. We behandelen de belangrijkste problemen die compliance officers ervaren als ze trainingen moeten geven: de didactische benadering, de interactie met cursisten en de presentatievaardigheden.

De Presenteerschool biedt een maatwerkgarantie. We stemmen de cursus af op de behoeften van jou en je collega’s. Van tevoren ontvangen jullie een intakeformulier. Daarop delen jullie je ervaringen als trainer en vertellen jullie tegen welke problemen jullie aanlopen. Verder verzoeken we jullie om eigen casuïstiek in te brengen, waar we de theorie op kunnen toespitsen.

Ons cursusmateriaal is weldoordacht, didactisch verantwoord en praktisch toepasbaar. Wij vinden het belangrijk dat het materiaal breed gedragen wordt door jou en je collega’s én dat jullie het in de praktijk kunnen brengen. Daarom bestaat elke training uit een combinatie van theorie, discussie en toepassing. Op die manier behalen jullie het maximale resultaat uit deze cursus.

GLOBALE OPZET

TRAINING 1: EEN TRAINING VOORBEREIDEN
We maken kennis, bespreken de intakeformulieren en spreken de wederzijdse verwachtingen uit. Daarna behandelen we de ingebrachte casuïstiek en introduceren we het stappenplan om je training didactisch verantwoord op te zetten.

TRAINING 2: INTERACTIE CREËREN
We blikken terug op de vorige training en bespreken je persoonlijke voortgang. Daarna behandelen we technieken om interactie te creëren met de cursisten. We oefenen daarmee en doen suggesties om digitale tools in te zetten. We sluiten af met een presentatie-oefening.

TRAINING 3: SPREKEN OM TE BEÏNVLOEDEN
We blikken terug op de vorige training en bespreken de actualiteiten. Dan bespreken we verschillende beïnvloedingstechnieken en voeren we een discussie over hoe je die kunt toepassen op je trainingen. Aan het eind brengen we de theorie in de praktijk.

TRAINING 4: OVERTUIGEND SPREKEN
We blikken terug op de vorige training en bespreken de actualiteiten. Vervolgens gaan we meermaals oefenen met een deel van een training die je volgens ons stappenplan hebt opgezet. We sluiten af met een vooruitblik, waarin de vraag centraal staat hoe jullie het geleerde in de praktijk gaan brengen.

SPECIAAL VOOR COMPLIANCE OFFICERS

Deze incompanycursus is ontwikkeld voor compliance officers. Hebben jij en je collega’s speciale behoeften? Missen jullie een onderwerp of willen jullie maar een deel van de cursus volgen? Wij stellen een speciaal pakket voor jullie samen.

ONLINE CURSUS

Willen jullie deze cursus online volgen? Dat kan! Hoewel De compliance officer als trainer is ingericht als incompanycursus, begrijpen we dat deze turbulente tijden vragen om flexibiliteit. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

NEEM CONTACT OP

PERSOONLIJKE BEGELEIDING?

Heb je toch behoefte aan persoonlijke begeleiding bij je trainingen? Dan kunnen we een individueel coachingstraject voor je samenstellen.

INDIVIDUELE COACHING

SPECIFICATIE

CURSUSKOSTEN
De cursus kost € 625,- exclusief btw per deelnemer.

CURSUSMATERIAAL
Het cursusmateriaal zit bij de prijs inbegrepen.

ALLES OP EEN RIJ

Trainingen, materiaal en begeleiding: € 625,-

Totaal (ex btw): € 625,- per deelnemer

BETAALWIJZE
Na afloop van de cursus versturen we de factuur. Die moet binnen 14 dagen voldaan worden.

WIL JIJ JE ERVARING DELEN?

Deel hier je ervaring na het volgen van onze training.

Hartelijk dank!

SCHRIJF EEN BEOORDELING


  WIJ HOUDEN VAN PRESENTEREN

  De Presenteerschool helpt je graag je presentatievaardigheden te verbeteren. Dat doen we in de vorm van trainingen en coachingstrajecten.

  Verder delen we kennis over alles wat met presenteren te maken heeft, bijvoorbeeld op ons blog en ons YouTubekanaal.

  JOUW PROFESSIONELE LEERSCHOOL

  ONZE FILOSOFIE

  De Presenteerschool bekommert zich om jouw professionele ontwikkeling. We helpen jou je presentatievaardigheden verbeteren, zodat je beter in staat bent jezelf als professional te profileren en je boodschap helder en geloofwaardig over te brengen.

  DE PRESENTEERSCHOOL WERKT MET BEVLOGEN EN COMPETENTE TRAINERS

  NEEM CONTACT MET ONS OP

  Spreek je ons graag telefonisch? Heb je meer informatie nodig? Wil je een vraag stellen?

  +31 6 43 047 024

  Je kunt ook het onderstaande contactformulier invullen en dan krijg je binnen 24 uur een reactie.