Incompanycursus

4 trainingen

€ 625,- per deelnemer

3-6 deelnemers

  • Pas je trainingsmateriaal aan op een digitale context
  • Maak je online trainingen interactief en activerend
  • Leer beter presenteren voor een webcam

Online trainingen vereisen een andere benadering dan reguliere trainingen. Tijdens deze incompanycursus krijgen jij en je collega’s de tools om jullie digitale trainersvaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Neem contact op om te bespreken wat we voor jullie kunnen betekenen.

CONTACT OPNEMEN

Wij reageren altijd binnen 24 uur!

DE COMPLIANCE OFFICER ALS DIGITALE TRAINER

Sinds de coronacrisis vinden trainingen steeds meer digitaal plaats. De verwachting is dat dit zo blijft. In ieder werkveld krijgen vakspecialisten met deze ontwikkeling te maken. Dat geldt ook voor jou als compliance officer.

Veel compliance officers hebben moeite om de trainingen die ze verzorgen naar een digitale context te vertalen. Ze vinden het onprettig om voor de webcam een training te geven, ze slagen er niet in om interactie te creëren en ze merken dat de kwaliteit van de trainingen erop achteruit gaat. Toch kan het digitale aspect een waardevolle toevoeging zijn.

WAAROM DEZE CURSUS?

Deze incompanycursus gaat uit van de gedachte dat digitale trainingen een radicaal andere benadering vergen dan reguliere trainingen. Om de gewenste kwaliteit te behalen moeten trainingen slimmer worden opgezet, trainers nieuwe vaardigheden aanspreken en cursisten een andere rol vervullen.

RESULTATEN NA DE CURSUS

  • Je weet hoe je trainingsmateriaal aanpast op een digitaal context
  • Je weet hoe je op een doeltreffende manier interactie creëert
  • Je weet hoe je cursisten een andere rol geeft in de training
  • Je weet hoe je zelfverzekerd presenteert voor een webcam

NEEM CONTACT OP

Tijdens de incompanycursus De compliance officer als digitale trainer leren jij en je collega’s in vier trainingen hoe jullie de digitale trainingen kunnen verbeteren. Neem contact op om te bespreken hoe we jullie kunnen helpen.

CONTACT OPNEMEN

BESCHRIJVING

De compliance officer als digitale trainer is een incompanycursus die bestaat uit vier trainingen van 2,5 uur. We behandelen de belangrijkste problemen die trainers ervaren als ze online trainingen moeten geven: de didactische benadering van digitale trainingen, de interactie met cursisten en het presenteren voor een webcam.

De Presenteerschool biedt een maatwerkgarantie. We stemmen de cursus af op de behoeften van jou en je collega’s. Van tevoren ontvangen jullie een intakeformulier. Daarop delen jullie je ervaringen met trainingen, vertellen jullie in welke online omgeving jullie werken en welke tools jullie gebruiken. Verder verzoeken we jullie om eigen casuïstiek in te brengen, waar we de theorie op kunnen toespitsen.

Ons cursusmateriaal is weldoordacht, didactisch verantwoord en praktisch toepasbaar. Wij vinden het belangrijk dat het materiaal breed gedragen wordt door jou en je collega’s én dat jullie het in de praktijk kunnen brengen. Daarom bestaat elke training uit een combinatie van theorie, discussie en toepassing. Op die manier behalen jullie het maximale resultaat uit deze cursus.

GLOBALE OPZET

TRAINING 1: ONLINE TRAINEN
We maken kennis, bespreken de intakeformulieren en spreken de wederzijdse verwachtingen uit. Daarna behandelen we de ingebrachte casuïstiek en introduceren we het stappenplan om digitale trainingen in te richten. Tot slot doen we een presentatie-oefening voor de webcam.

TRAINING 2: DIGITAAL INTERACTIE CREËREN
We blikken terug op de vorige training en bespreken je persoonlijke voortgang. Daarna behandelen we tools om interactie te creëren met de cursisten. We gaan in op de voor- en nadelen en doen suggesties om deze tools inventief te verwerken in het trainingsmateriaal. We sluiten af met een presentatie-oefening voor de webcam.

TRAINING 3: DE ROL VAN DE CURSIST
We blikken terug op de vorige training en bespreken de actualiteiten. Dan voeren we een discussie over de rol van de cursist in online trainingen. Ook behandelen we effectieve manieren om de cursist te activeren. Aan het eind doen we een presentatie-oefening voor de webcam.

TRAINING 4: PRESENTEREN VOOR DE WEBCAM
We blikken terug op de vorige training en bespreken de actualiteiten. Vervolgens gaan we meermaals oefenen met presenteren voor de webcam. We sluiten af met een vooruitblik, waarin de vraag centraal staat hoe jullie het geleerde in de praktijk gaan brengen.

SPECIAAL VOOR COMPLIANCE OFFICERS

Deze incompanycursus is ontwikkeld voor compliance officers. Online trainingen vergen een radicaal andere manier van denken dan reguliere trainingen. Het didactische model moet dan ook door alle collega’s onderschreven worden.

Hebben jij en je collega’s speciale behoeften? Missen jullie een onderwerp of willen jullie maar een deel van de cursus volgen? Wij stellen een speciaal pakket voor jullie samen.

ONLINE CURSUS

Willen jullie deze cursus online volgen? Dat kan! Hoewel De compliance officer als digitale trainer is ingericht als incompanycursus, begrijpen we dat deze turbulente tijden vragen om flexibiliteit. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

NEEM CONTACT OP

PERSOONLIJKE BEGELEIDING?

Heb je toch behoefte aan persoonlijke begeleiding bij je online trainingen? Dan kunnen we een individueel coachingstraject voor je samenstellen.

INDIVIDUELE COACHING

SPECIFICATIE

CURSUSKOSTEN
De cursus kost € 625,- exclusief btw per deelnemer.

CURSUSMATERIAAL
Het cursusmateriaal zit bij de prijs inbegrepen.

ALLES OP EEN RIJ

Trainingen, materiaal en begeleiding: € 625,-

Totaal (ex btw): € 625,- per deelnemer

BETAALWIJZE
Na afloop van de cursus versturen we de factuur. Die moet binnen 14 dagen voldaan worden.

WIL JIJ JE ERVARING DELEN?

Deel hier je ervaring na het volgen van onze training.

Hartelijk dank!

SCHRIJF EEN BEOORDELING


WIJ HOUDEN VAN PRESENTEREN

De Presenteerschool helpt je graag je presentatievaardigheden te verbeteren. Dat doen we in de vorm van trainingen en coachingstrajecten.

Verder delen we kennis over alles wat met presenteren te maken heeft, bijvoorbeeld op ons blog en ons YouTubekanaal.

JOUW PROFESSIONELE LEERSCHOOL

ONZE FILOSOFIE

De Presenteerschool bekommert zich om jouw professionele ontwikkeling. We helpen jou je presentatievaardigheden verbeteren, zodat je beter in staat bent jezelf als professional te profileren en je boodschap helder en geloofwaardig over te brengen.

DE PRESENTEERSCHOOL WERKT MET BEVLOGEN EN COMPETENTE TRAINERS

NEEM CONTACT MET ONS OP

Spreek je ons graag telefonisch? Heb je meer informatie nodig? Wil je een vraag stellen?

+31 6 43 047 024

Je kunt ook het onderstaande contactformulier invullen en dan krijg je binnen 24 uur een reactie.