PRESENTATIETRAININGEN

 

WELKE VAARDIGHEDEN WIL JIJ VERBETEREN?

Als professional presenteer je de hele dag. Soms geef je een praatje voor een groep, op andere momenten presenteer je jezelf als constructieve collega en in weer andere situaties bespreek je voor de webcam de stand van zaken met je team. Willen jij en je collega’s jullie presentatievaardigheden verbeteren? Met onze presentatietrainingen leren we jullie in iedere situatie bewuste keuzes maken.

Wij reageren altijd binnen 24 uur!

PRESENTATIETRAININGEN OP MAAT

De waarde van presentatietrainingen is niet te onderschatten. Presentatievaardigheden zijn nu eenmaal een kernvaardigheid van veel professionals. Maar het heeft alleen zin als alle deelnemers tijdens zo’n training met hun eigen leervraag aan de slag kunnen. Daarom bieden wij een maatwerkgarantie: we snijden ons aanbod gegarandeerd toe op de behoeften van de cursisten.

Datgene wat jij en je collega’s willen leren altijd het uitgangspunt bij de ontwikkeling van een training. We beginnen met een intakegesprek om de doelen te bespreken. Jullie kunnen ook zelf input leveren. Willen jullie casussen inbrengen? Extra aandacht besteden aan specifieke vaardigheden? Grondig voorbereid worden op een speciale gelegenheid? Het kan allemaal!

Wij brengen jullie behoeften in kaart en richten ons aanbod erop in. Zo benutten we de tijd optimaal en kun jullie de inhoud van het traject direct toepassen in de praktijk.

De Presenteerschool geeft presentatietrainingen om jou en je collega’s te helpen jullie impact te vergroten. Je kunt bij ons terecht voor cursussen, workshops en individuele begeleiding. Ook voorzien we jullie organisatie van advies om de presentatieskills van alle medewerkers op peil te brengen en houden.

VOLG ONZE PRESENTATIETRAININGEN

De Professionele Spreker 0

DE PROFESSIONELE SPREKER

Breng je professionele boodschap helder en geloofwaardig over

De Groene Storyteller 0

DE GROENE STORYTELLER

Verspreid je groene boodschap in een persoonlijk en indringend verhaal

Trefzeker Pitchen 0

TREFZEKER PITCHEN

Overtuig je publiek in korte tijd van jouw product, idee of dienst

Inspirerend Spreken 0

INSPIREREND SPREKEN

Geef bevlogen presentaties om je publiek mee te krijgen

Presenteren voor de camera 0

PRESENTEREN VOOR DE CAMERA

Verpak je kennis in een compact en meeslepend verhaal

De Succesvolle Professional 0

DE SUCCESVOLLE PROFESSIONAL

Communiceer overtuigend in verschillende professionele situaties

De Zichtbare Introvert 0

DE ZICHTBARE INTROVERT

Maak jezelf zichtbaar als introverte professional

De Assertieve Professional (uitgelicht)

DE ASSERTIEVE PROFESSIONAL

Leer je grenzen kennen en voor jezelf opkomen

Personal Branding: vergroot je impact als professional

PERSONAL BRANDING

Onderscheid jezelf als professional door je personal brand uit te dragen

Rolbewust Profileren

ROLBEWUST PROFILEREN

Pak je rol als toekomstbestendige professional

De Digitale Spreker 0

DE DIGITALE SPREKER

Verbeter je online presentatievaardigheden als professional

De Digitale Docent: effectiever online lesgeven

DE DIGITALE DOCENT

Verbeter je digitale vaardigheden als docent in het beroepsonderwijs

De Digitale Bedrijfstrainer 0

DE DIGITALE BEDRIJFSTRAINER

Verbeter je digitale vaardigheden als bedrijfstrainer

Online Vergaderen 0

ONLINE VERGADEREN

Organiseer effectievere online vergaderingen als team

Online Interactie 0

ONLINE INTERACTIE

Vergroot de betrokkenheid van je online publiek

Aanbod op maat

AANBOD OP MAAT

Stel samen met ons een cursus op maat samen

WIJ DELEN GRATIS KENNIS OVER PRESENTATIEVAARDIGHEDEN

In veel zakelijke situaties zijn presentaties aan de orde van de dag. We wisselen kennis uit, we briefen elkaar en we proberen deals binnen te halen. Daarnaast zijn we voortdurend bezig onszelf te presenteren. We proberen onze gesprekspartners te beïnvloeden, we willen sympathiek overkomen en we hopen dat onze boodschap helder overkomt. En dat alles doen we ook nog eens in een online situatie.

Bewustzijn is in al deze gevallen de sleutel tot succes. Je moet als professional weten wat je doet – en je moet ook de achterliggende gedachte kennen. Daarom is het van belang dat je nadenkt over manieren om je boodschap over te brengen en over de wijze waarop je jezelf profileert. Wij hebben de kennis in huis om je daarbij te helpen.

DRIE TIPS OM JE PRESENTATIEVAARDIGHEDEN TE VERBETEREN

Hieronder vind je drie tips om je presentatievaardigheden te verbeteren.

1. BEREID JE VOOR OM HET PODIUM TE PAKKEN

Moet jij weleens een praatje houden om informatie te delen, je managers te overtuigen of je collega’s in beweging te krijgen? Tijdens onze presentatietrainingen gaan we in op alle presentatietechnieken die jou kunnen helpen je doel te bereiken. Zo gaan we in op de kracht van storytelling, bespreken we de noodzaak van een deugdelijke structuur en werken we desnoods aan je spreekvaardigheid en stemgebruik. We beginnen steeds bij de basis: een goede voorbereiding.

2. PROFILEER JEZELF BEWUST OP DE WERKVLOER

Merk je dat je niet altijd krijgt wat je wilt? Dat je niet voldoende gehoord wordt? Of dat je vaak stroeve gesprekken voert met collega’s? Dan wordt het tijd om bewust aan de slag te gaan met je profilering als professional. Tijdens onze presentatietrainingen gaan we onder meer in op zichtbaarheidsprincipes, op gesprekstechnieken en op personal branding. Daarbij beginnen we steeds bij het begin: jouw eigen communicatiestijl en die van je collega’s.

3. TRANSFORMEER JEZELF TOT DIGITALE SPREKER

Hoe ervaren je ook bent met zakelijke communicatie: in een online situatie moet je andere vaardigheden aanspreken om presentaties te geven en gesprekken te voeren. Veel professionals lopen ertegenaan dat hun woorden online minder impact hebben. Het is zaak om precies te weten hoe je daarmee om moet gaan. Tijdens onze presentatietrainingen behandelen we het hele spectrum aan vaardigheden dat de digitale spreker moet beheersen, van interactie en activatie tot aan belichting en techniek.

WELKE PRESENTATIETRAININGEN KUNNEN WIJ JULLIE GEVEN?

Willen jij en je collega’s je presentatievaardigheden verbeteren? De bovenstaande suggesties zijn bedoeld om eens na te denken over jullie presentatiestrategie. De Presenteerschool kan jullie leren jullie verhaal in elke situatie helder, doeltreffend en aantrekkelijk te vertellen. Neem telefonisch of per e-mail contact met ons op om te bespreken wat we voor jullie kunnen betekenen. Wij reageren altijd binnen 24 uur.

Wij reageren altijd binnen 24 uur!

WIJ HOUDEN VAN PRESENTEREN

De Presenteerschool helpt je graag je presentatievaardigheden te verbeteren. Dat doen we in de vorm van trainingen en advies.

Verder delen we kennis over alles wat met presenteren te maken heeft, bijvoorbeeld op ons blog en ons YouTubekanaal.

JOUW PROFESSIONELE LEERSCHOOL

ONZE FILOSOFIE

De Presenteerschool bekommert zich om jouw professionele ontwikkeling. We helpen jou je presentatievaardigheden verbeteren, zodat je beter in staat bent jezelf als professional te profileren en je boodschap helder en geloofwaardig over te brengen.

DE PRESENTEERSCHOOL WERKT MET BEVLOGEN EN COMPETENTE TRAINERS

NEEM CONTACT MET ONS OP

Spreek je ons graag telefonisch? Heb je meer informatie nodig? Wil je een vraag stellen?

085 - 060 13 55

Je kunt ook het onderstaande contactformulier invullen en dan krijg je binnen 24 uur een reactie.