INCOMPANYCURSUS

2 DAGDELEN

€ 1250,- PER DAGDEEL

MAX. 8 DEELNEMERS

  • Vergroot je zichtbaarheid als professional
  • Analyseer jezelf en werk je personal brand uit
  • Pitch jezelf op een onderscheidende manier

Deze cursus is bedoeld om jou te helpen de volgende stap in je loopbaan helder te krijgen en je zichtbaarheid als professional te vergroten. Neem contact op om te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen.

Wij reageren altijd binnen 24 uur!

PERSONAL BRANDING

Je werkt al jaren voor dezelfde werkgever en denkt regelmatig na over je toekomst. Welk perspectief heb ik bij mijn organisatie? Wat wil ik eigenlijk: hier blijven werken of een andere weg inslaan? En hoe vergroot ik mijn zichtbaarheid, zodat ik mijn loopbaan een boost kan geven?

Allemaal vragen die je graag zou willen beantwoorden, maar je weet niet hoe. Herkenbaar?

WAAROM DEZE CURSUS?

Deze cursus is bedoeld om jou te helpen de volgende stap in je loopbaan helder te krijgen en je zichtbaarheid als professional te vergroten. Je krijgt inzicht in je merktemplate, schrijft een merkverhaal en leert hoe je jezelf overtuigend presenteert, op een manier die bij jou past.

RESULTATEN NA DE CURSUS

  • Je kent je personal brand en hebt een krachtig merkverhaal
  • Je beheerst tools en technieken om jezelf overtuigend te pitchen
  • Je beschikt over een onderscheidende elevator pitch

NEEM CONTACT OP

Tijdens de incompanycursus Personal Branding leer je in twee trainingen hoe je jezelf onderscheidt van andere professionals. Neem contact op om te bespreken hoe we je kunnen helpen.

CONTACT OPNEMEN

PERSONAL BRANDING: BESCHRIJVING

Personal Branding is een incompanycursus die bestaat uit twee trainingen van één dagdeel. Je werkt je personal brand uit en leert hoe je een onderscheidende elevator pitch geeft.

De Presenteerschool biedt een maatwerkgarantie. We stemmen de cursus af op jouw behoeften. Van tevoren voeren we een intakegesprek. Daarin vertel je iets over je jezelf en je loopbaan en vertel je wat je hoopt te leren. Verder verzoeken we je om eigen casuïstiek in te brengen, waar we de theorie op kunnen toespitsen.

Je geeft je pitch in een veilige omgeving waarin iedereen elkaar van feedback kan voorzien. Daarbij staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal, want we gaan uit van jouw individuele leerdoelen. Tijdens de laatste bijeenkomst verzorg je een elevator pitch die desgewenst wordt opgenomen op video.

GLOBALE OPZET

TRAINING 1: JE MERKTEMPLATE
We maken kennis en bespreken de leerdoelen. Vervolgens breng je de huidige situatie in kaart. Dan besteden we aandacht aan je ambities en leer je hoe je tot een eigen merktemplate komt. Je brengt jouw onderscheidende kenmerken in kaart en vertaalt die naar een krachtig verhaal. Aan het eind van de training heb je je personal brand op papier staan.

TRAINING 2: JE ELEVATOR PITCH
We blikken terug op training 1. Je werpt een laatste blik op je merktemplate en levert de definitieve versie af. Vervolgens leer je hoe je jouw brand presenteert. Je geeft je pitch meermaals en ontvangt hier feedback op. Aan het einde van de training stel je een actieplan op om je personal brand uit te dragen.

SPECIAAL VOOR PROFESSIONALS IN GROTE ORGANISATIES

Deze incompanycursus is speciaal ontwikkeld voor professionals in grote organisaties. In die context is het niet makkelijk, maar wel cruciaal om jezelf te onderscheiden van anderen.

Heeft jouw team speciale behoeften? Missen jullie een onderwerp of willen jullie maar een deel van de cursus volgen? Wij stellen een speciaal pakket voor jullie samen.

ONLINE CURSUS

Willen jullie deze cursus online volgen? Dat kan! Hoewel Personal Branding is ingericht als incompanycursus, begrijpen we dat deze turbulente tijden vragen om flexibiliteit. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

NEEM CONTACT OP

PERSOONLIJKE BEGELEIDING?

Heb je toch behoefte aan persoonlijke begeleiding bij personal branding? Dan kunnen we een individueel coachingstraject voor je samenstellen.

NEEM CONTACT OP

SPECIFICATIE

TRAINING
De cursus is opgebouwd uit twee trainingen van één dagdeel. De afzonderlijke trainingen kosten € 1250,-. De prijs is exclusief btw.

CURSUSMATERIAAL
Het cursusmateriaal zit bij de prijs inbegrepen.

ALLES OP EEN RIJ

OPBOUW
1. Twee trainingen van één dagdeel: € 2.500,-
2. Cursusmateriaal: € 0,-

Totaal: € 2500,- exclusief btw

BETAALWIJZE
Voorafgaand aan de cursus versturen we de factuur. Die moet binnen 30 dagen voldaan worden.

PERSONAL BRANDING: GEEF JE LOOPBAAN EEN BOOST

Veel professionals denken regelmatig na over hun loopbaan. Hoe kan ik volgende stappen zetten in mijn loopbaan? Blijf ik dit werk doen of wil ik wat anders? Hoe onderscheid ik mezelf als professional?

Als je met dit soort vragen rondloopt, dan is het van belang niet over één nacht ijs te gaan. Een grondige zelfanalyse kan jou helpen je richting te bepalen – of dat nu een nieuwe baan is, een mooie opdracht of waardering voor het werk dat je levert. Bovendien helpt de zelfanalyse je jouw onderscheidende waarde scherp te krijgen, zodat je die met overtuiging kenbaar kunt maken aan een ander.

VERGROOT JE IMPACT ALS PROFESSIONAL

Hieronder leggen we uit hoe je jezelf als professional in vijf stappen kunt analyseren.

STAP 1: JE PROBLEEM

Het is allereerst van belang om te achterhalen waarom je een zelfanalyse uitvoert. Welk probleem wil je oplossen? Je kunt hierbij ook je omgeving betrekken. Als je meer inzicht hebt in je probleem, dan schrijf je dit kernachtig op.

STAP 2: JE DOEL

Uit je probleemstelling volgt je doel. Wat wil je bereiken? Wil je een nieuwe baan of meer uitdaging in je huidige werk? Of weet je nog niet wat een volgende stap in je loopbaan kan zijn? Deze vragen kun je met je zelfanalyse gaan beantwoorden.

STAP 3: JE ONDERSCHEIDENDE WAARDE

Om je onderscheidende waarde helder te krijgen kun je hier onderzoek naar doen. Een praktische methode is de methode van Van Zwieten en Van de Grift. Met deze methode breng je je professionele kenmerken, persoonskenmerken en expressieve kenmerken in kaart. Om je template te kunnen vullen met jouw kenmerken moet je per element zelfonderzoek doen.

STAP 4: JE FOCUS

In stap 3 heb je veel data verzameld. In stap vier breng je focus aan. Je selecteert de meest opvallende kenmerken. Dit doe je door ze te toetsen aan drie criteria: authenticiteit, cohesie en focus.

STAP 5: JE MERKVERHAAL

De geselecteerde kenmerken plaats je in je merktemplate. Daarmee krijg je een scherp beeld van je professionele, persoonlijke en expressieve kenmerken. Deze kenmerken vormen gezamenlijk jouw merkpersoonlijkheid. Ook vormen ze de input voor het verhaal waarmee je een ander wilt overtuigen van je kwaliteiten, bijvoorbeeld in een sollicitatiebrief, tijdens gesprekken met je werkgever of op social media.

PERSONAL BRANDING: HOE KUNNEN WIJ JE HELPEN?

Wil jij jouw loopbaan een boost geven? Door deze stappen te volgen kun je al veel resultaat bereiken, maar het kost tijd en moeite om een grondige zelfanalyse uit te voeren. Ook vraagt het oefening om jezelf in verschillende situaties krachtig en overtuigend te kunnen presenteren aan anderen. De Presenteerschool kan je daarbij helpen. Neem telefonisch of per e-mail contact met ons op om te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen. Wij reageren altijd binnen 24 uur.

Wij reageren altijd binnen 24 uur.

WIJ HOUDEN VAN PRESENTEREN

De Presenteerschool helpt je graag je presentatievaardigheden te verbeteren. Dat doen we in de vorm van trainingen en advies.

Verder delen we kennis over alles wat met presenteren te maken heeft, bijvoorbeeld op ons blog en ons YouTubekanaal.

JOUW PROFESSIONELE LEERSCHOOL

ONZE FILOSOFIE

De Presenteerschool bekommert zich om jouw professionele ontwikkeling. We helpen jou je presentatievaardigheden verbeteren, zodat je beter in staat bent jezelf als professional te profileren en je boodschap helder en geloofwaardig over te brengen.

DE PRESENTEERSCHOOL WERKT MET BEVLOGEN EN COMPETENTE TRAINERS

NEEM CONTACT MET ONS OP

Spreek je ons graag telefonisch? Heb je meer informatie nodig? Wil je een vraag stellen?

Je kunt ook het onderstaande contactformulier invullen en dan krijg je binnen 24 uur een reactie.