2 dagdelen

€ 375,- PER DEELNEMER

3-6 deelnemers

Inspirerend Spreken 0
  • Breng je boodschap bevlogen over op je publiek
  • Pas technieken toe om anderen te enthousiasmeren
  • Geef een heldere en inspirerende presentatie

Deze cursus is bedoeld om jou en je collega’s te helpen om groepen te inspireren en enthousiasmeren. Neem contact op om te bespreken wat we voor jullie kunnen betekenen.

INSPIREREND SPREKEN

Wil jij anderen enthousiast maken voor jouw ideeën? Ben je de aanjager van veranderingen in je vakgebied of draag jij in het openbaar de visie van je organisatie uit? Wij helpen jou je boodschap inspirerend over te brengen.

WAAROM DEZE CURSUS?

Als inspirator heb je als doel om anderen met je mee te krijgen. Tijdens deze incompanycursus leer jij hoe je een presentatie geeft waarmee je de toehoorders inspireert en enthousiasmeert.

RESULTATEN NA DE CURSUS

• Je kunt het doel, de doelgroep en de kernboodschap in kaart brengen
  • Je kunt je boodschap op een aansprekende manier verpakken
  • Je kunt bevlogen presenteren voor een groep

NEEM CONTACT OP

Tijdens de incompanycursus Inspirerend Spreken leer je in twee trainingen hoe een inspirerende zakelijke presentatie geeft. Neem contact op om te bespreken hoe we je kunnen helpen.

CONTACT OPNEMEN

BESCHRIJVING

Inspirerend Spreken is een incompanycursus die bestaat uit twee trainingen van 3,5 uur. Je leert hoe je een boodschap aansprekend verpakt en hoe je een bevlogen presentatie geeft.

De Presenteerschool biedt een maatwerkgarantie. We stemmen de cursus af op de behoeften van jouw team. Van tevoren voeren we met alle deelnemers een intakegesprek om de ervaringen en behoeften in kaart te brengen. Verder verzoeken we jullie om casuïstiek in te brengen, waarop we de theorie en de oefeningen kunnen toespitsen.

Ons cursusmateriaal is weldoordacht, didactisch verantwoord en praktisch toepasbaar. Elke training bestaat uit een combinatie van theorie, discussie en toepassing. Op die manier behalen jullie het maximale resultaat uit deze cursus.

GLOBALE OPZET

TRAINING 1: JE BOODSCHAP
We maken kennis en bespreken de opzet van de cursus. Dan breng je het doel, de doelgroep en de kernboodschap van je presentatie in kaart. Daarna bespreken we hoe je de boodschap aansprekend maakt. Je presenteert de uitkomsten, krijgt feedback en verwerkt die in je voorbereiding. Tot slot blikken vooruit op training 2.

TRAINING 2: JE PRESENTATIE
We blikken terug op training 1. Je werkt je voorbereiding uit tot een presentatie van tien minuten. Je geeft de presentatie, waarna we bespreken hoe je jouw bevlogenheid als spreker kunt vergroten. Je geeft de presentatie nogmaals en ontvangt feedback, waarna we bespreken hoe je het geleerde in de praktijk gaat brengen.

SPECIAAL VOOR AANJAGERS IN GROTE ORGANISATIES

Deze incompanycursus is ontwikkeld voor aanjagers in grote organisaties. Werk je in een team? Volg de cursus dan samen met je collega’s, zodat jullie een herkenbare boodschap en stijl kunnen ontwikkelen.

Heeft jouw team speciale behoeften? Missen jullie een onderwerp of willen jullie maar een deel van de cursus volgen? Wij stellen een speciaal pakket voor jullie samen.

ONLINE CURSUS

Willen jullie deze cursus online volgen? Dat kan! Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

PERSOONLIJKE BEGELEIDING?

Heb je toch behoefte aan persoonlijke begeleiding? Dan kunnen we een individueel coachingstraject voor je samenstellen.

NEEM CONTACT OP MET TIM

Mail Tim Bel Tim App Tim Volg Tim

SPECIFICATIE

CURSUSKOSTEN
De cursus kost € 375,- exclusief btw per deelnemer.

CURSUSMATERIAAL
Het cursusmateriaal zit bij de prijs inbegrepen.

ALLES OP EEN RIJ

Trainingen, materiaal en begeleiding: € 375,-

Totaal (ex btw): € 375,- per deelnemer

BETAALWIJZE
Na ontvangst van je aanmelding versturen we de factuur. Deze dien je binnen 14 dagen na factuurdatum, maar uiterlijk voor aanvang van de cursus te voldoen.

WIL JIJ JE ERVARING DELEN?

Deel hier je ervaring na het volgen van onze training.

Hartelijk dank!

SCHRIJF EEN BEOORDELING

WIJ HOUDEN VAN PRESENTEREN

De Presenteerschool helpt je graag je presentatievaardigheden te verbeteren. Dat doen we in de vorm van trainingen en coachingstrajecten.

Verder delen we kennis over alles wat met presenteren te maken heeft, bijvoorbeeld op ons blog en ons YouTubekanaal.

JOUW PROFESSIONELE LEERSCHOOL

ONZE FILOSOFIE

De Presenteerschool bekommert zich om jouw professionele ontwikkeling. We helpen jou je presentatievaardigheden verbeteren, zodat je beter in staat bent jezelf als professional te profileren en je boodschap helder en geloofwaardig over te brengen.

DE PRESENTEERSCHOOL WERKT MET BEVLOGEN EN COMPETENTE TRAINERS

NEEM CONTACT MET ONS OP

Spreek je ons graag telefonisch? Heb je meer informatie nodig? Wil je een vraag stellen?

085 - 060 13 55

Je kunt ook het onderstaande contactformulier invullen en dan krijg je binnen 24 uur een reactie.