Incompanycursus

4 trainingen

€ 995,- per deelnemer

Max. 12 deelnemers

  • Krijg inzicht in jezelf als ambitieuze professional
  • Maak je kwaliteiten zichtbaar in je communicatie
  • Presenteer jezelf krachtig op een manier die bij je past

Tijdens deze incompanycursus leer jij jezelf als professional krachtig en overtuigend te presenteren. Neem contact op om te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen.

CONTACT OPNEMEN

Wij reageren altijd binnen 24 uur!

DE SUCCESVOLLE PROFESSIONAL

Denk jij regelmatig na over jouw profilering als professional? Heb jij behoefte om je kwaliteiten helder voor ogen te krijgen? En wil je jezelf krachtiger en overtuigender leren presenteren?

WAAROM DEZE CURSUS?

Tijdens deze incompanycursus leer je jezelf als professional beter kennen. Je leert ook hoe je beïnvloedingstechnieken toepast om je kwaliteiten zichtbaar te maken en jezelf overtuigend te presenteren.

RESULTATEN NA DE CURSUS

  • Je hebt inzicht in je kwaliteiten en valkuilen als professional
  • Je kunt je kwaliteiten zichtbaar maken in je communicatie
  • Je kunt jezelf presenteren op een manier die past bij jezelf en de situatie

NEEM CONTACT OP

Tijdens de incompanycursus De Succesvolle Professional leer jij in vier trainingen hoe je jezelf succesvol profileert als professional. Neem contact op om te bespreken hoe we jou en je collega’s kunnen helpen.

CONTACT OPNEMEN

BESCHRIJVING

De Succesvolle Professional is een cursus die bestaat uit vier trainingen van één dagdeel. We gaan in op de succesfactoren van professionals, we maken een zelfanalyse en we oefenen met verschillende situaties waarin je jezelf als professional presenteert.

De Presenteerschool biedt een maatwerkgarantie. We stemmen de cursus af op de behoeften van jouw team. Van tevoren voeren we met alle deelnemers een intakegesprek om de ervaringen en behoeften in kaart te brengen. Verder verzoeken we jullie om casuïstiek in te brengen, waarop we de theorie en de oefeningen kunnen toespitsen.

Ons cursusmateriaal is weldoordacht, didactisch verantwoord en praktisch toepasbaar. Wij vinden het belangrijk dat het materiaal breed gedragen wordt door jou en je team én dat jullie het in de praktijk kunnen brengen. Daarom bestaat elke training uit een combinatie van theorie, discussie en toepassing. Op die manier behalen jullie het maximale resultaat uit deze cursus.

GLOBALE OPZET

TRAINING 1: JEZELF ANALYSEREN
We maken kennis en bespreken de leerdoelen. We bespreken een methode om je kwaliteiten en valkuilen in kaart te brengen. Je leert ook je eigen communicatiestijl kennen. Tot slot doe je een aantal oefeningen om jezelf krachtig en overtuigend te presenteren.

TRAINING 2: JEZELF PITCHEN
We blikken terug op training 1. We bespreken een effectieve methode om je kwaliteiten en ambities helder en kernachtig onder woorden te brengen. Je werkt een elevator pitch uit. Tot slot geef je de pitch en ontvang je feedback.

TRAINING 3: DE ANDER BEGRIJPEN
We blikken terug op training 3. We behandelen de theorie rondom communicatiestijlen en je leert hoe je jouw stijl afstemt op die van je gesprekspartner. Vervolgens voer je een aantal gesprekken waarin je met verschillende stijlen te maken krijgt.

TRAINING 4: DE ANDER BEÏNVLOEDEN
We blikken terug op training 4. We behandelen een aantal technieken om anderen te beïnvloeden. Je voert een aantal gesprekken waarin je deze technieken toepast en daar krijg je feedback op. Tot slot bespreken hoe je het geleerde in de praktijk blijft brengen.

SPECIAAL VOOR PROFESSIONALS IN GROTE ORGANISATIES

Deze incompanycursus is ontwikkeld voor ambitieuze professionals die werkzaam zijn in een grote organisatie. Wij bieden je de tools om jezelf in die uitdagende context succesvol te profileren.

Hebben jij en je collega’s speciale behoeften? Missen jullie een onderwerp of willen jullie slechts een deel van de cursus volgen? Wij stellen een speciaal pakket voor jullie samen.

ONLINE CURSUS

Willen jullie deze cursus online volgen? Dat kan! Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

NEEM CONTACT OP

PERSOONLIJKE BEGELEIDING?

Heb je behoefte aan persoonlijke begeleiding? Wij stellen een individueel coachingstraject voor je samen.

NEEM CONTACT OP

NEEM CONTACT OP MET ROBBERT

Mail Robbert Bel Robbert App Robbert Volg Robbert

SPECIFICATIE

CURSUSKOSTEN
De cursus bestaat uit vier trainingen van één dagdeel en kost € 995,- exclusief btw per deelnemer.

CURSUSMATERIAAL
Het cursusmateriaal zit bij de prijs inbegrepen.

ALLES OP EEN RIJ

Trainingen, materiaal en begeleiding: € 995,-

Totaal (ex btw): € 995,- per deelnemer

BETAALWIJZE
Voorafgaand aan de cursus versturen we de factuur. Die moet binnen 30 dagen voldaan worden.

WIJ HOUDEN VAN PRESENTEREN

De Presenteerschool helpt je graag je presentatievaardigheden te verbeteren. Dat doen we in de vorm van trainingen en coachingstrajecten.

Verder delen we kennis over alles wat met presenteren te maken heeft, bijvoorbeeld op ons blog en ons YouTubekanaal.

JOUW PROFESSIONELE LEERSCHOOL

ONZE FILOSOFIE

De Presenteerschool bekommert zich om jouw professionele ontwikkeling. We helpen jou je presentatievaardigheden verbeteren, zodat je beter in staat bent jezelf als professional te profileren en je boodschap helder en geloofwaardig over te brengen.

DE PRESENTEERSCHOOL WERKT MET BEVLOGEN EN COMPETENTE TRAINERS

NEEM CONTACT MET ONS OP

Spreek je ons graag telefonisch? Heb je meer informatie nodig? Wil je een vraag stellen?

Je kunt ook het onderstaande contactformulier invullen en dan krijg je binnen 24 uur een reactie.