INCOMPANYCURSUS

4 DAGDELEN

€ 1500,- PER DAGDEEL

MAX. 8 DEELNEMERS

  • Krijg inzicht in jezelf als ambitieuze professional
  • Maak je kwaliteiten zichtbaar in je communicatie
  • Presenteer jezelf krachtig op een manier die bij je past

Tijdens deze incompanycursus leer jij hoe jezelf succesvol profileert als professional. Neem contact op om te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen.

CONTACT OPNEMEN

Wij reageren altijd binnen 24 uur!

DE SUCCESVOLLE PROFESSIONAL

Hoe laat jij jezelf zien op de werkvloer? Welke indruk laat je achter? Hoe zorg je ervoor dat anderen weten waarvoor ze bij jou terechtkunnen? Allemaal cruciale vragen voor jou als ambitieuze professional: je succes wordt mede bepaald door de manier waarop je jezelf profileert.

Vind jij het moeilijk om op de voorgrond te treden? Dan ben je niet de enige. Maar hoe lastig het ook is: als je iets wilt bereiken, ontkom je er niet aan om af en toe naar voren te stappen en de aandacht op jezelf te vestigen.

WAAROM DEZE CURSUS?

Tijdens deze incompanycursus leer jij jezelf bewuster profileren op de werkvloer, zodat je jouw professionele ambities kan realiseren. Je leert jezelf beter kennen, krijgt tools en technieken aangereikt om jezelf zichtbaar te maken en je leert hoe je overtuigend overkomt op anderen.

RESULTATEN NA DE CURSUS

  • Je hebt inzicht in je ambities, kwaliteiten en valkuilen als professional
  • Je kunt je kwaliteiten zichtbaar maken in je communicatie
  • Je kunt jezelf presenteren op een manier die past bij jezelf en de situatie

NEEM CONTACT OP

Tijdens de incompanycursus De Succesvolle Professional leer jij in vier trainingen hoe je jezelf succesvol profileert als professional. Neem contact op om te bespreken hoe we jou en je collega’s kunnen helpen.

CONTACT OPNEMEN

BESCHRIJVING

De Succesvolle Professional is een cursus die bestaat uit vier trainingen van één dagdeel. We gaan in op de succesfactoren van professionals, we maken een zelfanalyse en we oefenen met verschillende situaties waarin je jezelf als professional presenteert.

De Presenteerschool biedt een maatwerkgarantie. We stemmen de cursus af op de behoeften van jouw team. Van tevoren voeren we met alle deelnemers een intakegesprek om de ervaringen en behoeften in kaart te brengen. Verder verzoeken we jou en je collega’s om casuïstiek in te brengen, waarop we de theorie en de oefeningen kunnen toespitsen.

Ons cursusmateriaal is weldoordacht, didactisch verantwoord en praktisch toepasbaar. Wij vinden het belangrijk dat het materiaal breed gedragen wordt door jou en je team én dat jullie het in de praktijk kunnen brengen. Daarom bestaat elke training uit een combinatie van theorie, discussie en toepassing. Op die manier behalen jullie het maximale resultaat uit deze cursus.

GLOBALE OPZET

TRAINING 1: JEZELF ANALYSEREN
We maken kennis en bespreken de leerdoelen. We bespreken een methode om je kwaliteiten en valkuilen in kaart te brengen. Je leert ook je eigen communicatiestijl kennen. Tot slot doe je een aantal oefeningen om jezelf krachtig en overtuigend te presenteren.

TRAINING 2: JEZELF PROFILEREN
We blikken terug op de vorige training en je deelt je ervaringen. Daarna bespreken we verschillende situaties waarin je jezelf kunt profileren op de werkvloer. Ook bespreken we een effectieve methode om je kwaliteiten en ambities helder en kernachtig onder woorden te brengen. Je werkt een elevator pitch uit. Tot slot geef je de pitch en ontvang je feedback.

TRAINING 3: OVERTUIGEND OVERKOMEN
We blikken terug op training 2. We behandelen de theorie rondom communicatiestijlen en je leert hoe je jouw stijl afstemt op die van je gesprekspartner. Ook behandelen we een aantal technieken om anderen te beïnvloeden. Je voert een aantal gesprekken waarin je deze technieken toepast en daar krijg je feedback op.

TRAINING 4: JE AMBITIES REALISEREN
We blikken terug op de vorige training en je deelt je ervaringen. Daarna bespreken we hoe je jezelf gaat profileren op de werkvloer en oefenen we in een aantal situaties. Tot slot maak je een actieplan waarin je concreet gedrag beschrijft dat je gaat laten zien om je ambities te realiseren.

SPECIAAL VOOR PROFESSIONALS IN GROTE ORGANISATIES

Deze incompanycursus is ontwikkeld voor ambitieuze professionals die werkzaam zijn in een grote organisatie. Wij bieden je de tools om jezelf in die uitdagende context succesvol te profileren.

Hebben jij en je collega’s speciale behoeften? Missen jullie een onderwerp of willen jullie slechts een deel van de cursus volgen? Wij stellen een speciaal pakket voor jullie samen.

ONLINE CURSUS

Willen jullie deze cursus online volgen? Dat kan! Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

NEEM CONTACT OP

PERSOONLIJKE BEGELEIDING?

Heb je behoefte aan persoonlijke begeleiding? Wij stellen een individueel coachingstraject voor je samen.

NEEM CONTACT OP

SPECIFICATIE

TRAINING EN BEGELEIDING
De cursusprijs is opgebouwd uit twee delen: (1) vier trainingen van één dagdeel en (2) een individueel begeleidingstraject. De afzonderlijke trainingen kosten € 1250,- en de persoonlijke begeleiding kost in totaal € 1.000,-. De prijzen zijn exclusief btw.

CURSUSMATERIAAL
Het cursusmateriaal zit bij de prijs inbegrepen.

ALLES OP EEN RIJ

PRIJSOPBOUW
1. Vier trainingen van één dagdeel: € 5.000,-
2. Individuele begeleiding: € 1000,-
3. Cursusmateriaal: € 0,-

Totaal: € 6000,- exclusief btw

BETAALWIJZE
Voorafgaand aan de cursus versturen we de factuur. Die moet binnen 30 dagen voldaan worden.

ONTWIKKEL JEZELF ALS PROFESSIONAL

Als ambitieuze professional wil je graag groeien in je loopbaan. Er zijn mogelijkheden te over: je kunt promotie maken, je curriculum vitae een impuls geven met een uitdagend project of een nieuwe baan aannemen. Die overvloed aan mogelijkheden kan ook verlammend werken, zeker als je niet precies weet wat je wilt.

Om te groeien in je loopbaan is het belangrijk proactief te handelen. Het is niet productief om af te wachten tot er iets leuks op je pad komt of tot je leidinggevende het initiatief neemt. Dit betekent dat je zelf in moet beweging komen om je loopbaan de gewenste richting in te sturen.

DE SUCCESVOLLE PROFESSIONAL: BLIJF IN BEWEGING

Hieronder lees je welke drie stappen je kunnen helpen om werk te maken van je loopbaan.

STAP 1: ANALYSEER JEZELF

Wil je als professional groeien in je loopbaan, dan is het slim dit planmatig aan te pakken. Als eerste stap maak je een grondige zelfanalyse. Die helpt je ontdekken wat voor jou belangrijk is, waar je energie van krijgt en wat bij jouw kwaliteiten past. Aan de hand van de uitkomsten van de analyse kun je jouw richting voor de komende jaren bepalen.

STAP 2: BEPAAL JE DOELEN

Zodra je jouw richting hebt bepaald, kun je concrete doelen formuleren om je toekomstbeeld te realiseren. Formuleer je doelen specifiek, meetbaar, acceptabel, realistisch en tijdgebonden. Je kunt bijvoorbeeld een actieplan maken waarin je per doel het concrete gedrag beschrijft dat je moet laten zien om het doel te bereiken. Dat werkt vooral goed als je dat gedrag terugbrengt tot één of enkele handelingen per dag.

STAP 3: PROFILEER JEZELF

Wil je succesvol zijn in je loopbaan, dan is het van belang om jezelf te profileren. Je wilt jezelf op een onderscheidende manier zichtbaar maken voor de buitenwereld. Je kunt dan op verschillende manieren profileren, bijvoorbeeld door je ambities te delen, een krachtige pitch te geven bij een organisatie of een overtuigend profiel op social media te zetten.

DE SUCCESVOLLE PROFESSIONAL: HOE KUNNEN WIJ JE HELPEN?

Wil jij je ambities realiseren? Door deze stappen te volgen kun je al veel resultaat bereiken. Het kost echter tijd, moeite en energie om jezelf deze stappen eigen te maken en jezelf te blijven ontwikkelen. De Presenteerschool kan je daarbij helpen. Neem telefonisch of per e-mail contact met ons op om te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen. Wij reageren altijd binnen 24 uur.

Wij reageren altijd binnen 24 uur.

WIJ HOUDEN VAN PRESENTEREN

De Presenteerschool helpt je graag je presentatievaardigheden te verbeteren. Dat doen we in de vorm van trainingen en advies.

Verder delen we kennis over alles wat met presenteren te maken heeft, bijvoorbeeld op ons blog en ons YouTubekanaal.

JOUW PROFESSIONELE LEERSCHOOL

ONZE FILOSOFIE

De Presenteerschool bekommert zich om jouw professionele ontwikkeling. We helpen jou je presentatievaardigheden verbeteren, zodat je beter in staat bent jezelf als professional te profileren en je boodschap helder en geloofwaardig over te brengen.

DE PRESENTEERSCHOOL WERKT MET BEVLOGEN EN COMPETENTE TRAINERS

NEEM CONTACT MET ONS OP

Spreek je ons graag telefonisch? Heb je meer informatie nodig? Wil je een vraag stellen?

Je kunt ook het onderstaande contactformulier invullen en dan krijg je binnen 24 uur een reactie.