Incompanycursus

4 trainingen

€ 995,- per deelnemer

max. 12 deelnemers

  • Sta zelfbewust en vol vertrouwen voor een groep
  • Breng je boodschap helder en geloofwaardig over

Presenteren is een kernvaardigheid voor veel professionals. Tijdens deze incompanycursus leren jij en je collega’s om een heldere, gestructureerde en boeiende presentatie te geven. Neem contact op om te bespreken wat we voor jullie kunnen betekenen.

CONTACT OPNEMEN

Wij reageren altijd binnen 24 uur!

DE PROFESSIONELE SPREKER

Informatie speelt een cruciale rol in onze kenniseconomie. Presenteren is daarom een kernvaardigheid voor veel professionals. Hoe breng jij je boodschap over op collega’s, klanten en zakelijke partners? Hoe trek je hun aandacht, hoe zorg je ervoor dat ze geboeid blijven en dat de informatie blijft hangen?

Veel professionals vinden het moeilijk hun boodschap over te brengen op anderen. Ze beschikken niet over de tools en technieken om een informatieve presentatie te geven waarmee ze het publiek bereiken en geboeid houden.

WAAROM DEZE CURSUS?

Deze incompanycursus is bedoeld voor professionals die hun boodschap helder en geloofwaardig willen overbrengen op anderen. Ze krijgen tools en technieken aangereikt om een presentatie slim voor te bereiden, strak te structureren en ontspannen te geven.

RESULTATEN NA DE CURSUS

  • Je weet hoe je een professionele presentatie voorbereidt
  • Je weet hoe je verbinding maakt met je publiek
  • Je kunt je boodschap helder en geloofwaardig overbrengen
  • Je staat zelfbewust en vol vertrouwen voor een groep

NEEM CONTACT OP

Tijdens de incompanycursus De Professionele Spreker leren jij en je collega’s in vier trainingen om jullie presentatievaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Neem contact op om te bespreken hoe we jullie kunnen helpen.

CONTACT OPNEMEN

BESCHRIJVING

De Professionele Spreker is een incompanycursus die bestaat uit vier trainingen van één dagdeel. Daarin gaan we in op de voorbereiding en structuur van een zakelijke presentatie. Ook besteden we aandacht aan je verbale en non-verbale communicatie en aan improvisatietechnieken.

De Presenteerschool biedt een maatwerkgarantie. We stemmen de cursus af op de behoeften van jouw team. Van tevoren voeren we met alle deelnemers een intakegesprek om de ervaringen en behoeften in kaart te brengen. Verder verzoeken we jullie om casuïstiek in te brengen, waarop we de theorie en de oefeningen kunnen toespitsen.

Ons cursusmateriaal is weldoordacht, didactisch verantwoord en praktisch toepasbaar. Wij vinden het belangrijk dat het materiaal breed gedragen wordt door jou en je team én dat jullie het in de praktijk kunnen brengen. Daarom bestaat elke training uit een combinatie van theorie, discussie en toepassing. Op die manier behalen jullie het maximale resultaat uit deze cursus.

GLOBALE OPZET

TRAINING 1: VOORBEREIDEN
We maken kennis en bespreken de opzet van de cursus. Vervolgens introduceren we een formule om de kernboodschap onder woorden te brengen. Je gaat daarmee aan de slag, presenteert de uitkomsten en werkt de rest van je presentatie uit. Tot slot geef je de presentatie en ontvang je feedback.

TRAINING 2: STRUCTUREREN
We blikken terug en bespreken je persoonlijke voortgang. Daarna bespreken we drie modellen om je presentatie te structureren. Je selecteert er één en bereidt op basis daarvan een korte presentatie voor. Je geeft de presentatie en verwerkt het commentaar. Tot slot maak je een begin met de eindpresentatie die je in training 4 geeft.

TRAINING 3: VERBINDEN
We blikken terug en bespreken je persoonlijke voortgang. Dan bespreken we twee technieken om een connectie te maken met het publiek: storytelling en interactie. We doen een aantal oefeningen met deze technieken, waarna je verder gaat met je eindpresentatie.

TRAINING 4: PRESENTEREN
We blikken terug en bespreken je persoonlijke voortgang. Daarna geef je een eindpresentatie van ongeveer tien minuten, waarin je de besproken theorie in de praktijk brengt. Je krijgt de mogelijkheid om de presentatie op te laten nemen en je ontvangt feedback van de hele groep. Tot slot bespreken we hoe je het geleerde in de toekomst gaat toepassen.

SPECIAAL VOOR PROFESSIONALS DIE REGELMATIG SPREKEN

Deze incompanycursus is ontwikkeld voor professionals die regelmatig voor groepen staan. Werk je in een team? Volg de cursus dan samen met je collega’s, zodat jullie een herkenbare boodschap en stijl kunnen ontwikkelen.

Heeft jouw team speciale behoeften? Missen jullie een onderwerp of willen jullie maar een deel van de cursus volgen? Wij stellen een speciaal pakket voor jullie samen.

ONLINE CURSUS

Willen jullie deze cursus online volgen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

NEEM CONTACT OP

PERSOONLIJKE BEGELEIDING?

Heb je behoefte aan persoonlijke begeleiding? Dan stellen we in overleg een individueel coachingstraject voor je samen.

NEEM CONTACT OP

NEEM CONTACT OP MET STEPHAN

Mail Stephan Bel Stephan App Stephan Volg Stephan

SPECIFICATIE

CURSUSKOSTEN
De cursus bestaat uit vier trainingen van één dagdeel en kost € 995,- exclusief btw per deelnemer.

CURSUSMATERIAAL
Het cursusmateriaal zit bij de prijs inbegrepen.

ALLES OP EEN RIJ

Trainingen, materiaal en begeleiding: € 995,-

Totaal (ex btw): € 995,- per deelnemer

BETAALWIJZE
Voorafgaand aan de cursus versturen we de factuur. Die moet binnen 30 dagen voldaan worden.

WIJ HOUDEN VAN PRESENTEREN

De Presenteerschool helpt je graag je presentatievaardigheden te verbeteren. Dat doen we in de vorm van trainingen en coachingstrajecten.

Verder delen we kennis over alles wat met presenteren te maken heeft, bijvoorbeeld op ons blog en ons YouTubekanaal.

JOUW PROFESSIONELE LEERSCHOOL

ONZE FILOSOFIE

De Presenteerschool bekommert zich om jouw professionele ontwikkeling. We helpen jou je presentatievaardigheden verbeteren, zodat je beter in staat bent jezelf als professional te profileren en je boodschap helder en geloofwaardig over te brengen.

DE PRESENTEERSCHOOL WERKT MET BEVLOGEN EN COMPETENTE TRAINERS

NEEM CONTACT MET ONS OP

Spreek je ons graag telefonisch? Heb je meer informatie nodig? Wil je een vraag stellen?

Je kunt ook het onderstaande contactformulier invullen en dan krijg je binnen 24 uur een reactie.