Incompanycursus

4 trainingen

€ 625,- per deelnemer

3-6 deelnemers

 • Presenteer helder en aantrekkelijk voor een webcam
 • Bereid je online presentaties effectief voor
 • Maak gebruik van storytelling en digitale tools

Een online situatie vergt andere presentatievaardigheden dan een fysieke situatie. Tijdens deze incompanycursus tillen jij en je team jullie online presentatievaardigheden naar een hoger niveau. Neem contact op om te bespreken wat we voor jullie kunnen betekenen.

CONTACT OPNEMEN

Wij reageren altijd binnen 24 uur!

DE DIGITALE SPREKER

In onze kenniseconomie is het van cruciaal belang om informatie helder en geloofwaardig over te brengen op anderen. Voor veel professionals is presenteren dan ook een kernvaardigheid. Presentaties vinden steeds vaker online plaats. Dat brengt nieuwe uitdagingen met zich mee.

Veel professionals hebben moeite om in een online situatie helder en geloofwaardig te presenteren. Ze vinden het onprettig om voor de webcam te spreken, ze slagen er niet in om het publiek bij het verhaal te betrekken en ze merken dat ze minder makkelijk contact met het publiek maken. Toch is de verwachting dat steeds meer presentaties online plaatsvinden.

WAAROM DEZE CURSUS?

Deze incompanycursus is bedoeld om de online presentatieskills van professionals een boost te geven. Om het gewenste effect te bereiken moeten ze een activerende structuur aanhouden, storytelling toepassen en interactie creëren met digitale tools.

RESULTATEN NA DE CURSUS

 • Je weet hoe je een online presentatie voorbereidt
 • Je weet hoe je een online presentatie activerend structureert
 • Je kunt op afstand een connectie met je publiek creëren
 • Je kunt zelfverzekerd presenteren voor een webcam

NEEM CONTACT OP

Tijdens de incompanycursus De Digitale Spreker leren jij en je collega’s in vier trainingen hoe jullie je online presentatievaardigheden kunnen verbeteren. Neem contact op om te bespreken hoe we jullie kunnen helpen.

CONTACT OPNEMEN

BESCHRIJVING

De Digitale Spreker is een incompanycursus die bestaat uit vier trainingen van 2,5 uur. We bespreken de waarde van presentatievaardigheden voor professionals. Ook gaan we in op de theorie achter online presenteren, behandelen we de presentatiestructuur, storytelling en interactie. Verder presenteren we meermaals voor een webcam.

De Presenteerschool biedt een maatwerkgarantie. We stemmen de cursus af op de behoeften van jou en je collega’s. Van tevoren vindt er een intake plaats om kennis te maken, jullie ervaringen met online presenteren in kaart te brengen en de leerdoelen te specificeren. Verder verzoeken we jullie om een eigen presentatie in te brengen, waar we de theorie op kunnen toespitsen.

Ons cursusmateriaal is weldoordacht, didactisch verantwoord en praktisch toepasbaar. Wij vinden het belangrijk dat het materiaal breed gedragen wordt door jou en je team én dat jullie het in de praktijk kunnen brengen. Daarom bestaat elke training uit een combinatie van theorie, discussie en toepassing. Op die manier behalen jullie het maximale resultaat uit deze cursus.

GLOBALE OPZET

TRAINING 1: ONLINE PRESENTEREN
We maken kennis en spreken de wederzijdse verwachtingen uit. We bespreken het doel en het nut van een presentatie. Daarna gaan we in op de theorie achter online presenteren. We bereiden een online presentatie voor, die we tot slot oefenen voor de webcam.

TRAINING 2: STRUCTUUR EN STORYTELLING
We blikken terug op de vorige training en bespreken je persoonlijke voortgang. We introduceren een activerende presentatiestructuur en bespreken hoe je die afstemt op de online situatie. Ook gaan we in op storytellingtechnieken om een connectie te maken met je publiek. We sluiten af met een presentatie-oefening voor de webcam.

TRAINING 3: ONLINE INTERACTIE
We blikken terug op de vorige training en bespreken de actualiteiten. Daarna behandelen we het belang van een betrokken publiek. We maken kennis met enkele digitale tools en activerende werkvormen, waar we ook mee oefenen. Aan het eind doen we een presentatie-oefening voor de webcam.

TRAINING 4: PRESENTEREN VOOR DE WEBCAM
We blikken terug op de vorige training en bespreken de actualiteiten. Vervolgens gaan we meermaals oefenen met presenteren voor de webcam. We sluiten af met een vooruitblik, waarin de vraag centraal staat hoe jullie het geleerde in de praktijk gaan brengen.

SPECIAAL VOOR PROFESSIONALS DIE REGELMATIG PRESENTEREN

Deze online cursus is ontwikkeld voor teams van professionals die regelmatig online presenteren. Het is van belang dat alle collega’s over dezelfde tools en technieken beschikken, zodat ze als spreker in een online situatie een vergelijkbaar basisniveau kunnen bereiken.

Heeft jouw team speciale behoeften? Missen jullie een onderwerp of willen jullie maar een deel van de cursus volgen? Wij stellen een speciaal pakket voor jullie samen.

ONLINE CURSUS

Willen jullie deze cursus online volgen? Dat kan! Hoewel De digitale docent is ingericht als incompanycursus, begrijpen we dat deze turbulente tijden vragen om flexibiliteit. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

NEEM CONTACT OP

PERSOONLIJKE BEGELEIDING?

Heb je toch behoefte aan persoonlijke begeleiding bij het online presenteren? Dan stellen we in overleg een individueel coachingstraject voor je samen.

NEEM CONTACT OP

NEEM CONTACT OP MET STEPHAN

Mail Stephan Bel Stephan App Stephan Volg Stephan

SPECIFICATIE

CURSUSKOSTEN
De cursus kost € 625,- exclusief btw per deelnemer.

CURSUSMATERIAAL
Het cursusmateriaal zit bij de prijs inbegrepen.

ALLES OP EEN RIJ

Trainingen, materiaal en begeleiding: € 625,-

Totaal (ex btw): € 625,- per deelnemer

BETAALWIJZE
Na afloop van de cursus versturen we de factuur. Die moet binnen 14 dagen voldaan worden.

WIL JIJ JE ERVARING DELEN?

Deel hier je ervaring na het volgen van onze training.

Hartelijk dank!

SCHRIJF EEN BEOORDELING


  WIJ HOUDEN VAN PRESENTEREN

  De Presenteerschool helpt je graag je presentatievaardigheden te verbeteren. Dat doen we in de vorm van trainingen en coachingstrajecten.

  Verder delen we kennis over alles wat met presenteren te maken heeft, bijvoorbeeld op ons blog en ons YouTubekanaal.

  JOUW PROFESSIONELE LEERSCHOOL

  ONZE FILOSOFIE

  De Presenteerschool bekommert zich om jouw professionele ontwikkeling. We helpen jou je presentatievaardigheden verbeteren, zodat je beter in staat bent jezelf als professional te profileren en je boodschap helder en geloofwaardig over te brengen.

  DE PRESENTEERSCHOOL WERKT MET BEVLOGEN EN COMPETENTE TRAINERS

  NEEM CONTACT MET ONS OP

  Spreek je ons graag telefonisch? Heb je meer informatie nodig? Wil je een vraag stellen?

  085 - 060 13 55

  Je kunt ook het onderstaande contactformulier invullen en dan krijg je binnen 24 uur een reactie.