Bel ons:
Welkom bij ons kenniscentrum (banner)
Welkom bij ons kenniscentrum (cover)
Wil jij indruk maken als professional? Op het podium, in je team of voor de webcam? De Presenteerschool weet wat daarvoor nodig is. Op deze pagina lees je onze artikelen en bekijk je onze video’s. Wil jij je presentatievaardigheden naar een hoger niveau tillen, samen met collega’s bijvoorbeeld? Wij verzorgen presentatietrainingen en sprekerscoaching. Neem contact op voor een offerte op maat.

Je ontvangt altijd binnen 24 uur een reactie.

DE NIEUWSTE ARTIKELEN VAN ONS KENNISCENTRUM

Non-verbale communicatie: hoe je zonder woorden je publiek bereikt

Non-verbale communicatie: hoe je zonder woorden je publiek bereikt

Non-verbale communicatie is cruciaal om een boodschap effectief over te brengen. Je moet niet alleen letten op wat je zegt, maar ook op hoe je dat doet. In dit artikel bespreken we het belang van non-verbale communicatie voor jou als spreker. Ook krijg je tips om je eigen non-verbale technieken aan te scherpen.

LEES MEER »
De Troonrede: de koning(in) onder de toespraken (Juliana leest voor en Bernhard kijkt toe)

De Troonrede: de koning(in) onder de toespraken

Jaarlijks presenteert het staatshoofd op Prinsjesdag het regeringsbeleid van het komende jaar. Elk jaar weer leidt deze toespraak – de Troonrede dus – tot een hoop discussie. Dat komt niet alleen door de inhoud, maar ook door de vorm. Wij bespreken een podcast over het taalgebruik in de Troonrede. Ook beantwoorden we de vraag wat jij er als spreker van kan leren.

LEES MEER »
Vijf stemoefeningen voor professionele sprekers

Vijf stemoefeningen voor professionele sprekers

Als spreker beschik je over een waardevol instrument: je stem. Het is essentieel om je stem te onderhouden als je regelmatig spreekt in het openbaar. In dit artikel delen we een aantal nuttige stemoefeningen die jij als professionele spreker kunt doen om je stem fit en gezond te houden.

LEES MEER »

Indruk maken.

In de spotlights. Op de werkvloer. Voor de camera.

Ontvang maandelijks nieuwe inzichten over presentatievaardigheden.
Je kunt je altijd uitschrijven. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.
Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met ons cookie- en privacybeleid.